Irina Tănase, iubita lui Dragnea, își strigă durerea: „Nu ne dau nicio informație”

Irina Tănase și Liviu Dragnea, facebook
Descriere foto: Irina Tănase și Liviu Dragnea, facebook

Irina Tănase a declarat că nu i se oferă nicio informație despre stare de sănătate a lui Liviu Dragnea, diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus.

În urmă cu două zile Liviu Dragnea a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Fostul lider al PSD se află încarcerat la Penitenciarul Jilava. Există informații cu privire la faptul că starea lui Dragnea s-ar fi agravat, iar acesta ar trebui mutat la terapie intensivă.

În tot acest context, avocatul și familia fostului politician susțin că autoritățile nu le oferă nicio informație oficială. Partenera de viață a lui Dragnea a sunat la spitalul din Jilava pentru a i se oferi mai multe detalii.

„Mi s-a spus că deși sunt persoana de contact în situații de urgență nu-mi pot comunica starea decât dacă fac o adresă de înaintare către spital și nu îmi pot spune nici măcar dacă informațiile sunt adevărate sau nu până nu primesc această adresă”, a spus Irina Tănase.

Aceasta a confirmat că a discutat ieri seară cu Liviu Dragnea, iar starea sa nu era deloc bună. 

”Avea o evoluție negativă în sensul că el a ajuns la spitalul penitenciar Jilava asimptomatic și în ultimele zile a început să aibă simptome. Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, de slăbiciune, care nu îți permite să faci multe lucruri, și dureri de cap. Nu avea nici probleme de respirație, nu avea nici febră. Nu avea niciunul din simptomele despre care se vorbește că le-ar avea sub nici o formă, nici măcar ușoară”, a mai spus Irina Tănase, la Antena 3.

”Noi nu putem să îl sunăm. Niciodată nu s-a putut, nu a existat varianta aceasta. El ne sună când consideră. Pe mine de exemplu mă sună în general de două ori pe zi. Până la momentul acesta, astăzi, nu m-a sunat dar asta nu este neapărat un lucru neobișnuit. Adică, având în vedere starea lui, poate să fie din cauză că nu s-a simțit în stare să stea în picioare să vorbească la telefon. Poate să fie doar acest lucru, însă ce mă îngrijorează pe mine este faptul că nici cei de la spital nu dau niciun fel de informație și nici nu ne contactează spre a ne spune ceva dacă starea ar fi atât de gravă cum am aflat”, a conchis Irina Tănase.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 dec 2020, 16:50 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience