Irina Rimes, vicii ascunse. Ce apucături are artista în spatele cortinei: „Fac uneori lucruri de care nu sunt mândră”

Data publicării:
Irina Rimes, foto Instagram
Descriere foto: Irina Rimes, foto Instagram

Irina Rimes are o imagine cuminte, delicată, și niciodată nu s-a afișat într-un mod vulgar sau nepotrivit. Frumoasa artistă de peste Prut recunoaște că are și ea unele vicii, pe care le ține însă ascunse de ochii publicului.

Într-un interviu pentru Formula AS, Irina Rimes a vorbit despre compromisurile pe care le fac artiștii  de succes, în condițiile în care reflectoarele sunt mereu asupra lor.


”Depinde de artist, depinde ce vrea el să promoveze. Eu, de exemplu, mai fac uneori lucruri de care nu sunt mândră, dar n-o să le afişez pe Instagram. N-o să-ți spun nici ție ce anume, ca să nu fac din asta titlu de articol. Ha! Ha! Să ne limităm în a le numi… vicii. Nu mă ascund tot timpul, la fel cum nu mă afişez tot timpul. Nici nu sar oamenii pe mine când mă recunosc pe stradă… Nu sunt atât de cunoscută. Pot să-mi trăiesc viaţa liber şi fără glugă pe cap în mall, într-o instituţie publică sau pe stradă”, a declarat Irina Rimes pentru Formula AS.

N-a fost Cenușăreasa

 

Artista a ținut să clarifice lucrurile despre viața ei de dinainte de succesul muzical. Irina Rimes spune că nu a fost niciodată săracă și părinții ei au reușit mereu să o susțină să ducă o viață decentă. 

„Unele articole de presă au spus de-a lungul timpului, complet neadevărat!, că am făcut foamea în România, până să răzbesc în muzică. Nişte informaţii scoase cu totul din context. Foame n-a fost niciodată. Nici sărăcie. Sărăcie înseamnă să nu ai siguranţa zilei de mâine, or eu n-am dus-o niciodată atât de rău. Am părinţi care trăiesc decent, şi când am venit în Bucureşti, aveam unde să stau, nu plăteam chirie. Aveam chiar şi o maşină. Ce-i drept, o masină din 1997, dar mergea, ne ducea şi ne aducea”, a mai spus artista. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel