Irina Rimes, pusă la zid din cauza aparițiilor provocatoare. Mesajul artistei pentru cei care o judecă

Data publicării:
Irina Rimes, sursa foto Instagram
Descriere foto: Irina Rimes, sursa foto Instagram

Irina Rimes a ales să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. Ce le-a transmis vedeta celor care o judecă pentru alegerile personale?

Chiar dacă este una dintre cele mai apreciate vedete din România, Irina Rimes se confruntă adesea cu răutățile oamenilor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Chiar dacă la începuturile carierei, artista avea un stil vestimentar mai inocent, odată cu înaintarea în vârstă, aceasta a ales să își schimbe look-ul. Acesta a fost și motivul pentru care internauții i-au adus diferite critici artistei.


„Fiecare femeie are în viața ei perioade. La fel ca și bărbații, de altfel, doar că un pic diferit. Este despre multe: păr scurt, par lung, par vopsit, focusat pe munca, focusat pe viața personală, focusat pe orice altceva, schimbat prieteni, schimbat stil vestimentar, schimbat partener, etc. Ca orice alta femeie, trec prin perioade și schimbări care, unora, ar putea sa le displaca pentru ca m-au cunoscut intr-un fel, m-au plăcut intr-un fel și orice schimbare pe care o fac, ii deranjează. Dar nimeni nu trăiește viața mea și nu pot sa rămân la fel doar pentru ca publicul ma vrea mereu așa ca la început”, a spus Irina Rimes pe rețelele de socializare.


Vedeta a ținut să precizeze că a împlinit 30 de ani și nu poate purta în continuare aceleași ținute. S-a maturizat și își dorește ca oamenii să înțeleagă că este liberă să îmbrace așa cum își dorește.


„Nu pot defila in rochițe flu flu, in sandale și șosețele cu danteluta la nesfârșit. A fost interesant la început. Acum parca nu mai e o noutate. Îmi place sa revin din când in când la copilul despre care vorbești, dar am deja 30 de ani. Și, cu tote scuzele aferente, o poza in body nu înseamnă deloc ca sunt curva”, a mai spus artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel