Irina Rimes, primele fotografii alături de iubitul din Franța. Artista este mai îndrăgostită ca niciodată: „Mă bucur că am găsit...„

Data publicării:
Irina Rimes, sursa instagram
Descriere foto: Irina Rimes, sursa instagram

Irina Rimes a publicat primele fotografii de cuplu. Artista este în culmea fericirii alături de iubitul din Franța.

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Chiar dacă în România se bucura de un succes imens pe plan profesional, artista s-a mutat pentru o perioadă de timp în Franța, acolo unde locuiește noul ei iubit francez, pe nume David Goldcher. Chiar dacă în trecut aceasta a fost profund dezamăgită de bărbații din viața ei, aceasta a dat o nouă șansă iubirii și spune că este mai îndrăgostită ca niciodată.

Recent, Irina Rimes și-a surprins fanii, după ce a publicat pe rețelele de socializare primele fotografii alături de iubitu francez. Pe lângă fotografiile de cuplu, artista a ținut să îi facă și o declarație de dragoste bărbatului din viața sa.

„Mă bucur că am găsit, în sfârșit, pe cineva care să privească în aceeași direcție cu mine? ?Joyeux anniversaire, mon doudou. Je taime ”, a scris Irina Rimes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes)

 

Irina Rimes a precizat că actualul său partener arată exact așa cum și-ar fi dorit ea, în adolescență. Artista a vorbit și despre faptul că nu exclude posibilitatea unei căsătorii.

„Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez.

Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac s@# cu iubitul meu”,  a declarat Irina Rimes în cadrul podcast-ului găzduit de Damian Drăghici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel