Irina Rimes, mai sexy ca niciodată. În ce ipostază s-a fotografiat artista

Data actualizării: | Data publicării:

Irina Rimes este din ce în ce mai sexy. Cunoscuta interpretă din Moldova și-a băgat fanii în delir cu ipostazele incendiare în care s-a fotografiat.

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, dar și de pe Prut. Aceasta s-a făcut cunoscută în lumea mondenă prin numeroasele piese sensibile, dar și cu fotografii speciale, dar fără să se abată de la bunul simț.

Irina Rimes tot mai sexy pe rețelele de socializare

În ultima vreme, Irina Rimes a lăsat în urmă toate inhibițiile, asta pentru că recent a postat o fotografie de-a dreptul fierbinte. Artista a publicat pe rețelele de socializare o nouă imagine extrem de sexy, dar de data aceasta a renunțat complet în a mai purta sutien. Îmbrăcată într-o bluză albă transparentă, cu două fundițe în dreptul sânilor, Irina Rimes și-a pus fanii pe jar și a stârnit sute de reacții. 

Imaginația fanilor a luat-o imediat razna sau cel puțin asta reiese din comentariile pe care le-au lăsat la fotografia artistei: "Definiția femeii / Ești superbă / Ne încânți cu frumusețea ta/ Ești cea mai frumoasă ", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel