Irina Rimes, îndrăgostită până peste cap de iubitul francez: „Poate că el este iubirea vieții mele”

Data publicării:
Irina Rimes, foto Instagram
Descriere foto: Irina Rimes, foto Instagram

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Chiar dacă a trecut printr-un divorț dureros, artista iubește din nou.

Irina Rimes este acum o femeie împlinită. Se bucură de o carieră de succes și de o poveste de dragoste demnă de un scanriu de film. În anul 2017 artista a divorțat de Andi Bănică și a suferit mulți ani din cauza depresiei. Chiar dacă nu credea că va mai iubi din nou, Irina a fost lovită de săgeata lui Cupidon și este foarte fericită acum. 


„Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. 


E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum”, a declarat Irina Rimes în podcast-ul realizat de Damian Drăghici. 


Artista s-a luptat foarte mult timp cu depresia și anxietatea, dar și-a dat seama că puterea de a trece peste este doar în mâinile ei. Irina Rimes a reușit să depășească greutățile din trecut și să învețe din greșeli. Muzica este pansamentul pentru rănile din trecut, iar acum privește doar spre viitor. 


„Am fost în depresie, dar am ieșit de acolo. Am fost de multe ori acolo jos, dar mă întrebam mereu dacă există mai jos de atât sau ăsta e cel mai jos și eu sunt mega puternică și pot să ies de aici când vreau eu.


Uneori am impresia că tot timpul sunt anxioasă. Ca să nu fiu anxioasă trebuie să mă simt foarte în largul meu. (…) Am un filtru și filtrul ăsta este aproape mereu. Îl scot numai când sunt singură sau când sunt cu un prieten care poate să-mi ierte orice. În rest, mereu există un filtru', a mai spus artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel