Irina Rimes, criticată dur, după ce s-a vaccinat. Detaliul care a stârnit un adevărat scandal: "De ce trebuia să spui asta?"

Data actualizării: | Data publicării:
Irina Rimes, foto Instagram
Descriere foto: Irina Rimes, foto Instagram

Irina Rimes a fost criticată dur de fani, după ce s-a vaccinat. Artista le-a răspuns imediat răutăcioșilor.

Recent, Irina Rimes s-a vaccinat anti-COVID. Artista a publicat fotografia cu momentul în care i se administra vaccinul, însă fanii au avut o reacție negativă. În dreptul fotografiei cu pricina, Irina Rimes a mărturisit că s-a vaccinat deoarece își dorește să revină totul la normal și să urce din nou pe scenă.

”M-am vaccinat. Nu m-a pus nimeni, nu m-a plătit nimeni sa vorbesc despre asta și nu reprezint interesele nimănui. Reprezint interesele mele personale, pur egoiste. M-am vaccinat pentru că NU MAI POT FĂRĂ CONCERTE, m-am vaccinat pentru că vreau să mă întorc pe scenă. M-am vaccinat pentru că vreau să revenim la normal cât mai curând posibil. Mi-e dor de NORMAL”, a scris Irina, în dreptul fotografiei în care este vaccinată.

La scurt timp, un internaut a avut o reacție negativă, luând-o la rost pe artistă: ”Problema e că dacă nu te-a pus nimeni și nu te-a plătit nimeni, de ce trebuia să spui despre asta și de ce trebuia să faci poza acestui moment? Nu cred că era necesar. Spui că a fost un scop egoist, dar prin gestul tău îi îndemni și pe alții să o facă…te cam contrazici. Sănătate multă îți doresc și optimism în ziua de mâine!”, a comentat acesta.

Irina Rimes nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspund imediat:  ”Am postat pentru că așa-mi dictează simțul civic. Pentru că am încredere în ce-mi spun doctorii și cred că ar trebui să avem cu toții încredere. Când mă doare ceva, nu caut răspunsuri pe forumuri ci mă duc la doctor. Nu cred în valurile informaționale nefiltrate ce se perindă pe rețelele sociale ca și cum ar fi o mare de știri și poți să-ți alegi ce-ți convine și ce nu. Nu mă cumpără toate teoriile conspiraționale ce se plimbă din gură în gură. Iar dacă tot vorbim de sistem, eu cred că sistemul suntem noi, cetățenii, și dacă nu vom participa la îmbunătățirea lui, acesta nu va funcționa niciodată în favoarea noastră, și aici mă refer nu doar la vaccin.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel