Irina Rimes, adevărul despre divorțul de fostul soț. Ce s-a întâmplat în căsnicia artistei: "Să discute problema mea cu soțul meu"

Data publicării:
Irina Rimes, sursa instagram
Descriere foto: Irina Rimes, sursa instagram

Irina Rimes și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o, în urmă cu mai multă vreme.

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Chiar dacă în România se bucura de un succes imens pe plan profesional, artista s-a mutat pentru o perioadă de timp în Franța, acolo unde locuiește noul ei iubit francez, pe nume David Goldcher. Chiar dacă în trecut aceasta a fost profund dezamăgită de bărbații din viața ei, aceasta a dat o nouă șansă iubirii și spune că este mai îndrăgostită ca niciodată.

Puțini sunt cei care știu că artista a fost căsătorită în urmă cu mai mulți ani. Recent, Irina Rimes a fost invitată în cadrul podcastului susținut de către Cătălin Măruță,acolo unde  a vorbit deschis despre mariajul pe care l-a avut cu Andi Bănică, ce a durat un an de zile. Vedeta a spus cum l-a cunoscut pe fosstul ei soț, dar și din ce cauză s-a ajuns la un divorț.

Irina Rimes a povestit că a ajuns să fie într-o relație cu Andi Bănică dintr-o întâmplare. Mai exact, câțiva prieteni au complotat și au făcut în așa fel încât cei doi să fie împreună. 

„Nimeni nu putea să mă primească. Toată lumea se ducea la mare, la munte. (…) Toată lumea îmi zicea: `N-am cum să te primesc, sună-l pe Andi`. Dar nu-mi permiteam atunci.

La un moment dat mă sună Andi pe mine. (…) De fapt, aflu mai târziu că nu aveam niciun contract. Nu exista nicio invitaţie din partea nimănui, ci Cristi Tabără se gândise el, aşa, că eu cu Andi trebuie să fim împreună. Nu ştiu câţi oameni erau în complot. Nu ştiu.”, a declarat Irina Rimes, în cadrul podcastului.

 

De ce a divorțat Irina Rimes de fostul soț?

 

Deși s-a speculat că Andi Bănică a înșelat-o pe artistă, Irina Rimes a ținut să explice cum au stat lucrurile, de fapt. Irina Rimes a spus că nu a fost vorba despre infidelitate, ci s-au separat din cauza faptului că își doreau lucruri diferite.

„Eu stăteam cu Andi la un moment dat și ne uitam la televizor, la o emisiune unde se discută chestii de genul (n.r. relații celebre).

Stăteau doi psihologi, un astrolog, etc. să discute problema mea cu soțul meu, care stătea lângă mine. Eram amândoi cu un pahar de vin și ne uitam ca la film, ca la o comedie. (…) Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil.”, a mai mărturisit Irina Rimes, în podcastul lui Măruță.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel