Irina Rimes a ajuns de urgență la spital. Artista se afla la filmările show-ului „Vocea României”

Data publicării:
Sursa foto: Irina Rimes, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Irina Rimes, instagram

Irina Rimes a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după ce, în timpul filmărilor show-ului „Vocea României” a acuzat stări de rău.

Irina Rimes a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce a acuzat stări de rău chiar în timpul filmăriilor show-ului „Vocea României” de la Pro TV. În urmă cu două zile, artista a anunțat pe rețelele de socializare că starea sa de sănătate nu este una foarte bună, motiv pentru care este nevoită să își anuleze concertele din Brezoi, Sighișoara și Tușnad. Totodată, Irina Rimes a ținut să își ceară iertare față de întreaga echipă de la „Vocea României”  și să le mulțumească pentru faptul că i-au înțeles situația cu care se confruntă.

Irina Rimes a ajuns de urgență la spital

„Azi e o zi tristă, pentru că trebuie să fac ceva ce am urât din tot sufletul și am evitat mereu cât de mult am putut. Din cauza unor probleme de sănătate, sunt nevoită să anulez concertele din Brezoi, Sighișoara și Tușnad. Vreau, pe această cale, să-mi cer iertare de la voi, dar rămân cu promisiunea că ne vom vedea cât de curând posibil. Totodată, îmi cer iertare și aici echipei și colegilor mei de la «Vocea României» și le mulțumesc pentru susținerea și înțelegerea pe care mi le-au oferit zilele acestea”, este mesajul pe care Irina Rimes l-a transmis la secțiunea Instastory.

Irina Rimes, documentar despre viața ei: Vreau să vadă oamenii care este sacrificiul pe care-l faci atunci când decizi că vrei să devii artist

Ce faci atunci când simți că nu îți găsești inspirația, când simți că te îndepărtezi de esență și te pierzi pe tine? După doi ani de activitate haotică, Irina Rimes simte că are nevoie de o schimbare pentru a se regăsi. Irina pornește la drum timp de două săptămâni și călătorește într-un studio mobil prin șase orașe cu scopul de a-și finaliza albumul Acasă, un album cu un concept aparte, o călătorie inițiatică a Irinei spre redescoperirea sinelui. Producția albumului a fost realizată de către artistă și trupa ei în diverse zone ale țării (București, Brașov, Piatra Neamț, Iași) și a culminat cu o oprire în Republica Moldova, la Chișinău și la Izvoare, de unde provine Irina.

Irina Rimes: „Pe drumul meu este o călătorie ce explorează influențele care au făcut-o pe Irina Rimes artista de astăzi. Irina Rimes rememorează momente importante din viața ei, vorbește despre versurile pe care le scrie, despre oamenii care au ajutat-o în carieră. În paralel, sunt dezvăluite detalii despre sursele de inspirație ale albumelor anterioare, sunt pregătite videoclipuri și concerte caritabile”

Profesioniști din industria muzicală, artiști și persoane publice precum: Tudor Chirilă, Andra, Cătălin Măruță, Damian Drăghici, Adrian Despot, The Motans, Alex Cotoi și mulți alții sunt invitați în documentar să vorbească despre cariera artistei. 

Irina Rimes, despre miniserie: 

„Documentarul “Irina Rimes: Pe drumul meu / On my Way with Irina Rimes” a apărut din nevoia de a spune lucruri: despre mine, despre oamenii care lucrează în acest proiect, despre ce se petrece în spatele scenei, în spatele camerelor, despre industrie, despre ce înseamnă să construiești un proiect. Vreau să arătăm oamenilor struggle-ul de artist. Să înțeleagă mama, tata, rudele, prietenii mei de ce n-am timp să merg la ei în vizită, de ce nu răspund tot timpul la telefon, de ce dorm până la ora 4 după-amiaza, dar cel mai important, de ce scriu ceea ce scriu. 
Vreau să vadă oamenii care este sacrificiul pe care-l faci atunci când decizi că vrei să devii artist. Cum trebuie să renunți la tine și în același timp, să se învârtă toate în jurul tău. 
Tu nu poți fi artist 8 ore pe zi, de la 10 până la 18. Ești artist din momentul în care ai decis că nu vei face nimic altceva în viața asta.
Sunt onorată să pot să-mi spun povestea împreună cu HBO Max și le mulțumesc pentru încredere”, a declarat artista. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel