Irina Petrea, Supernanny, despre boala sa: Am fost foarte furioasă. Era peste puterile mele

Data publicării:
Sursa foto: Irina Petrea, captură YouTube / theXclusive
Descriere foto: Sursa foto: Irina Petrea, captură YouTube / theXclusive

Irina Petrea, Supernanny, așa cum o știm cu toții, a trecut prin momente grele. Cum a reușit să treacă peste furia diagnosticului ireversibil.

Irina Petrea, Supernanny așa cum mulți o știu de la televizor, a trecut prin momente dramatice, momente care i-au marcat viața.

Prezentatoarea celebrei emisiuni a ”crescut” mulți copii, dar niciunul nu a fost al său, pentru că ”viața” nu i-a oferit acest cadou.

”Sunt multe lucruri pentru care m-am rugat și nu au venit. Iar unul este faptul acesta, că nu am avut copii, ai mei. Și m-am rugat pentru asta. Iar când am fost foarte furioasă, sigur, nu am stat cu mâinile în sân. Știi vorba, Dumnezeu îți dă, dar nu își bagă în traistă. Am și făcut ceea trebuia din punct de vedere medical.

Am fost foarte furioasă, am fost foarte dezamăgită, atât de afectată, încât nu am mai putut lucra cu copiii. Nu am mai putut să suport să îi văd pe stradă și să văd mame, mai ales dacă făceau greșeli, te rog să mă crezi. Le remarc, nu am cum, îmi era greu să văd mame cu copii, dar îmi era și mai greu să văd mame cu copii care se comportau stupid față de copiilor și făceau greșeli oribile, în educație.

Realmente aveam momente în care îmi venea să sar pe ele și să le bat. Și îmi spuneam: Cum se poate așa ceva? Cum se poate ca unul care habar nu are să crească copiii să aibă și cu atâta ușurință, și eu care știu să nu pot”, a povestit Irina Petrea în emisiunea ”În Oglindă” de la Kanal D.

Oarecum resemnată cu acest gând că nu poate avea copii, Irina Petrea a considerat că ”așa a fost voia Celui de sus”, menționând că poate este și vina sa că stat prea mult până să se căsătorească ori că a fost prea pretențioasă. 

”E foarte posibil și medicii mi-au spus că este vorba despre o infertilitate pe care o am dintotdeauna. Nu a fost legată doar de vârstă. În momentul în care am decis să accept, că sunt lucruri peste mine, că sunt lucruri pe care pot să le fac și care îmi stau mie în putere, să le fac, să le schimb, să le desfac, și că sunt lucruri pe care nu le pot atinge, că dincolo de voința mea mai este și voința lui Dumnezeu sau mai bine spus este mai ales voința lui Dumnezeu, deși El ne-a dat liberul arbitru, știi cum mi-am revenit? Instantaneu. Fără niciun fel de problemă”, a mai spus Irina Petrea.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel