Irina-Margareta Nistor, iubire interzisă. Relația pe care a ținut-o secretă timp de 28 de ani: „Nu i-am cerut niciodată să divorțeze, nici prin cap nu mi-a trecut"

Data actualizării: | Data publicării:
Irina Margareta Nistor, captură video YouTube
Descriere foto: Irina Margareta Nistor, captură video YouTube

Irina-Margareta Nistor povestește mult despre filmele pe care le-a văzut, însă puțini știu că viața acesteia este demnă de un scenariu de film. 

Irina-Margareta Nistor a povestit, în cadrul unui podcast, că a iubit un bărbat însurat.

„Și mama și el m-au iubit atât de mult încât să-mi suporte orice, eu nu sunt cea mai comodă persoană de pe planeta asta. Nu i-am cerut niciodată să divorțeze, nici prin cap nu mi-a trecut. În primul rând, m-aș fi simțit îngrozitor.

Îmi aduc aminte că era un preot la care eu am ținut foarte tare, care m-a și botezat și m-a și cununat la un moment dat, și știu că am avut o discuție la un moment dat și mi-a spus că atâta timp cât familia lui nu are de suferit e ok. Deci dacă am avut de aici acceptul prin intermediar de la Dumnezeu…

El nu mi-a spus niciodată că vrea să divorțeze și să fim împreună. E ieșit din comun, categoric, dar niciunuia dintre noi nu i-a dat prin cap chestia asta. Era povestea noastră, ne întâlneam noi și cu asta basta. Era greu, tocmai ăsta era farmecul, asta a făcut să fie mai altfel. Era și într-o perioadă dificilă, înainte de Revoluție. Trebuie să ai ingeniozitatea necesară să știi să te descurci", a dezvăluit Irina Margareta Nistor în cadrul unui interviu cu Cristina Șișcanu Ionescu, la Metropola TV. 


S-a măritat cu un alt bărbat în timpul relației „interzise”


Mai mult, deși nu își dorea să intervină în căsnicia iubitului său, Irina-Margareta Nistor se visa mireasă, iar situația ei amoroasă nu a împiedicat-o să ajungă la altar, chiar dacă nu s-a putit alături de marea ei iubire.  Aceasta s-a măritat cu un alt bărbat, în paralel cu relația secretă pe care o avea. 

„Când iubești pe cineva atât de mult nu-ți pui probleme. Eram cu el când m-am măritat și, totuși, nu mi-a zis să nu mă mărit.

Știa că îmi doresc să fiu mireasă și că cu el nu puteam să fiu mireasă. Nu e vorba că n-a vrut să divorțeze pentru mine, dar nu s-a pus problema. Asta înseamnă să iubești„, a mai spus Irina Margareta Nistor.

Căsnicia ei a durat doar șase luni

Ulterior, criticul de film a trecut printr-un divorț dureros. Șase luni a durat căsnicia, iar trauma a făcut-o să nu se mai afișeze niciodată cu un bărbat.

„După această tristă experiență, am închis acest capitol, pentru multă vreme. Între timp, am înțeles că e foarte complicat să te înțelegi cu cineva și, decât să-ți mănânci zilele alături de el, mai bine să fii singur. Dar, deși nu am pe cineva, nu mă simt singură, am cinematograful, am prietenii, am lumea mea interioară', a declarat Irina Margareta Nistor.

Criticul de film regretă că nu a devenit mamă

,,Multă vreme îmi doream un copil. Cu generațiile astea noi, funcționez tot mai greu cu ele. Mi-ar fi fost foarte greu. (…) Cel mai nostim a fost când mă plângeam că nu am copii, pe vremea aceea încă mai regretam, mă rog, dacă vezi „Singur acasă' îți trece, decât să ai un copil ca acolo mai bine nu, iar Bordea mi-a spus că, de fapt, eu am foarte mulți copii pentru că mulți dintre ei au fost concepuți în timp ce eu traduceam filmele. Deci, părinții care aveau deja un copil puneau un film foarte tare ca să nu se audă co-producția. Mulți au născut datorită mie, deci sunt o mamă eroină la pensie, vă rog să nu uitați. (…) Am foarte mulți prieteni care au copii, deci deja sunt pregătită să am nepoți și sunt fericită să îi am. Am și finuțe, adică m-am scos. Sunt fairy godmother. Sunt o zână", a adăugat aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel