Irina Margareta Nistor, despre peliculele care nu-i plac: ”Nu plec niciodată de la un film, cel mult îl pedepsesc vorbindu-l de rău”

Data actualizării: | Data publicării:
Irina Margareta Nistor, interviurile Spectacola de weekend
EXCLUSIV
Descriere foto: Irina Margareta Nistor, interviurile Spectacola de weekend

Irina Margareta Nistor, critic de film și translator, a vorbit, în exclusivitate la Interviurile Spectacola de weekend, despre filmele în perioada comunismului. 

Aflată în platourile de filmare DC News și Spectacola, Irina Margareta Nistor și-a amintit, cu nostalgie, de perioada în care filmele erau apreciate la înalta valoare. 

Irina Margareta Nistor, privește cu nostalgie în trecut și spune că există și filme de care nu este atrasă. 

”Nu plec niciodată de la un film, cel mult îl pedepsesc vorbindu-l de rău. Sigur că am filme care mă plictisesc, filme pe care nu aș vrea să le văr a doua oară, și filme pe care nu le recomand prieteni, daca mai vreau să am prieteni. Nu funcționez foarte bine pe filmele vulgare sau filmele triste. Mai mult decât atât filmele în care nu ma regăsesc. Eu am fost obligată să le vizionez și să le văd altfel. Fileme de groază pe mine nu mă sperie. Cele mai multe dintre ele sunt caraghioase”. 

 

”Ceea ce m-a impresionat este că lumea dorește să vadă filme care prezintă tristețe, ba cu îmbolnăvire, ba cu păndemie”. 

Întrebată de ce sunt cerute astfel de producții, cu violențe, tristețe, Irina Margareta a răspuns: 

”Aceste filme sunt cerute, și nu doar de Halloween. Sunt cerute pe tot parcursul anului. Și am realizat că am importat sărbători de la străini, în schimb sărbătoarea recunoștinței nu prea”. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel