Irina Loghin, mesajul SFÂȘIETOR după moartea Corneliei Catanga. Artista nu își poate reveni din șoc: „Este așa de greu...”

Data publicării:
Cornelia Catanga, Irina Loghin, colaj, sursa foto Facebook
Descriere foto: Cornelia Catanga, Irina Loghin, colaj, sursa foto Facebook

Irina Loghin a fost șocată când a aflat că buna ei prietenă s-a stins din viață. Artista nu poate înțelege cum s-a întâmplat o asemenea tragedie. 

Cornelia Catanga s-a stins din viață în dimineața zilei de 26 martie, la Spitalul Universiatr din București din cauza unui stop cardio respirator, cumulat cu o infectare cu noul coronavirus. Moartea îndrăgitei artiste a șocat pe toată lumea, iar artiștii au rămas împietriți de durere la aflarea veștii. Cornelia Catanga a fost iubită și apreciată de o țară întreagă. Irina Loghin este sfâșiată de durere și nu poate înțege cum buna ei prietenă s-a lăsat doborâtă de probleme. 


„Nu știu, este așa de greu să aflu aceste vești despre persoane așa de dragi (…) o știu de mică, o știu de foarte mică. Nu îmi venea să cred de dimineața, când am aflat. Nu îmi venea să cred! O știu de când era foarte mică, o știu și pe regretata mama ei.


Eu știu că nu avea, nu era suferindă, chiar am rămas trăsnită când am auzit. A mai avut ea niște lovituri în viața, că a pierdut și casa unde a stat. Ea era optimistă de fiecare dată, un suflet bun și generos. Nu știam care ar fi motivul. Ea a fost mereu rezistentă și era optimistă”, a declarat Irina Loghin, pentru Antena 3. 


Mara Bănică a fost cea care a dat dureroasa veste. Jurnalista a fost anunțată chiar de Aurel Pădureanu la scurt timp după tragicul eveniment. 


”M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a întâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa.


La spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat”, a declarat Mara Bănică pentru Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel