Irina Loghin împlinește astăzi 83 de ani. Ce ANUNȚ a făcut artista despre revenirea pe scenă: Dacă Dumnezeu va permite asta

Data publicării:
Irina Loghin, foto Facebook
Descriere foto: Irina Loghin, foto Facebook

Irina Loghin a împlinit astăzi vârsta de 83 de ani. Cum va petrece artista?

rina Loghin are motiv de mare sărbătoare. Astăzi împlinește vârsta de 83 de ani, dar timpul pare că a stat în loc pentru interpreta de muzică populară. Irina Loghin spune că tot ceea ce își dorește astăzi este sănătate atât pentru ea cât și pentru toți oamenii. Artista a dezvăluit că nu va face o petrecere mare ci doar o reuniune cu familie și prietenii. 


„Va fi o zi normală. Absolut normal! Nu pot intra prea mult în discuții, dar nu se pune problema de cine știe ce sărbătoare. Va fi doar ceva în familie, alături de cei foarte dragi mie, fără însă a ne da prea tare programul normal peste cap. Nici eu nu sunt genul care să fac prea mult zgomot pe acest subiect”, a declarat Irina Loghin pentru impact.ro.

 

Irina Loghin a dezvăluit și când va reveni pe scenă, mai ales că fanii o așteaptă cu sufletul la gură. Aceasta a spus că nu se grăbește să dea o dată deoarece lasă totul în mâinile divinității. 


„Nu mă grăbesc să vă răspund dacă și când mă voi întoarce pe scenă. Probabil că da, dacă și Dumnezeu va permite asta! Dar n-aș ști a vă spune azi când se va întâmpla acest lucru”, a conchis ea.


Irina Loghin, truc pentru SLĂBIT. Ceaiul pe care îl bea în fiecare dimineață: „Este cel mai bun”


Artista își păstrează în continuare silueta silfidă, dar și energia la cote maxime, prin consumul unui aliment minune. Ea îl adaugă în fiecare dimineață în ceai.


“Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a dezvăluit Irina Loghin la “Vorbește lumea”.

Mai mult, vedeta spune că această plantă a ajutat-o și în perioada în care a fost infectată cu noul coronavirus. 


“Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă”, a mai spus ea, potrivit România TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel