Irina Loghin, despre SILUETA perfectă: Am un sfat pentru femeile care vor să arate bine

Data publicării:
Captură video youtube/ Irina Loghin
Descriere foto: Captură video youtube/ Irina Loghin

Irina Loghin, în vârstă de 83 de ani, vine cu un sfat prețios pentru toate femeile care vor să-și mențină silueta.

Irina Loghin este vegetariană de aproximativ 40 de ani, luând această decizie în urma unei întâmplări mai nefericite pe care a avut-o cu un preparat pe bază de carne. Lucrul acesta i-a făcut doar bine artistei, care, la vârsta de 83 de ani are un aspect fizic de invidiat. Interpreta de muzică populară a declarat, în repetate rânduri, faptul că în cazul ei, alimentația este cheia, dând mai multe sfaturi tuturor gospodinelor.

”Am reluat spectacolele. Mă pregătesc să plec la Arad. Tocmai am venit de pe lac, am făcut mișcare… Alimentația și sportul au foarte mare importanță pentru organism. E important ce mâncăm!

Eu nu mai consum carne de 40 de ani, dar asta știți deja. Însă eu consum foarte multe preparate din soia și pește. Sarmalele le fac tot din carne de pește. Laptele de soia nu ne lipsește. Noi îl facem în casă. În laptele de soia mie îmi place să mai pun fructe, cum ar fi mere sau banane”, a declarat Irina Loghin, pentru FANATIK.

Ce sfat are Irina Loghin pentru femei

Aceasta vine și cu un sfat pentru toate femeile care vor să-și mențină silueta.

”Și maioneza de post, tot din soia o fac. Așa că posturile le țin foarte ușor. Însă eu mai am un sfat pentru femeile care vor să arate bine și să fie sănătoase: să elimine din alimentația lor făinoasele, mezelurile și prăjelile. În rest, să fim optimiști, să avem grijă de noi și să ne facem zile frumoase, că de necazuri oamenii sunt sătui”, a mai declarat interpreta de muzică populară.

Care este cea mai mare dorință a cântăreței

Chiar dacă are doi copii, o fată și un băiat, prima fiind și căsătorită, Irina Loghin nu a avut parte încă de niciun nepot. La vârsta de 83 de ani, aceasta se roagă să apuce ziua în care îi va strânge în brații pe copiii copiilor ei.

”Cel mai de preț sunt copiii și sănătatea. Mă rog să apuc să îmi văd nepoții”, spune Irina Loghin.

MOTIVUL pentru care Irina Loghin nu mai mănâncă carne

„Eram într-un turneu la Sibiu. Și m-am dus la masă cu Benone și alți colegi… Eu sunt mare iubitoare de animale, și eu, și fiica mea, Irinuca. Cu tăierea porcului era un chin, fugeam de acasă, dar în turneu nu am avut ce face și am comandat un grătar de vită. Am făcut o intoxicație mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budișteanu. Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor. M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus "țineți-mă că mă prăbușesc"… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital.", a spus Irina Loghin, potrivit impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel