Irina Loghin, decizie radicală după ce s-a prăbușit pe scenă: ”Au chemat imediat salvarea”

Data publicării:
Irina Loghin, sursa facebook
Descriere foto: Irina Loghin, sursa facebook

Irina Loghin și-a deschis sufletul și a vorbit despre o prioadă delicată din viața ei, când a leșinat pe scenă.

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. În vârstă de 82 de ani, celebra interpretă se bucură de un succes colosal și, cu toate că mereu o vedem cu zâmbetul larg pe buze, puțini sunt cei care știu ce decizie radicală a luat în urmă cu 40 de ani, după ce s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert.

Acela a fost momentul în care Irina Loghin a luat decizia de a renunța la carne și de a-și schimba complet stilul de viață. La 42 de ani, în timpul unui turneu, artista a suferit o intoxicație alimentară, după ce a mâncat o friptură de vită. Irina Loghin își amintește că a fost chemată de urgență salvarea. După toate cele întâmplate, artista a decis să renunțe la tot ce îi făcea rău, inclusiv la carne.

”Eram la Sibiu, în turneu, alături de colegul meu, Benone Sinulescu. La restaurant, am comandat o friptură de vită, după care mi-a fost rău. Pur și simplu m-am prăbușit pe scenă. Țin minte că au chemat imediat Salvarea. Am făcut o intoxicație alimentară, altceva nu consumasem în ziua aceea și, de atunci, am zis ”Gata, nu mai mănânc deloc, niciun pic de carne!”. Sigur că m-am axat pe preparatele din pește. Și sarmalele le fac tot din carne de pește, iar, în rest, consum soia. Acest minunat aliment din care îmi fac lapte, brânză tofu, drob și chiar și maioneză de post”, a declarat Irina Loghin, pentru impact.ro.

Artista a mai declarat că îi este foarte ușor să țină post, mai ales că a renunțat la carne. Cu toate astea, le-a recomandat celor care vor să țină post în această perioadă mai multe alimente sănătoase.

”În postul Paștelui, este și mai bine pentru că, fiind primăvară, te poți înfrupta din toate verdețurile care se găsesc pe tarabă, în piață, de la leurdă, urzici, la ceapă și lobodă, pe care le poți folosi în toate mâncărurile și sunt atât de sănătoase de nici nu vă imaginați!”, a mai adăugat marea artistă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel