Irina Loghin, DECIZIA care i-a schimbat viața în urmă cu 40 de ani: „Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor”

Data publicării:
Irina Loghin, foto Facebook
Descriere foto: Irina Loghin, foto Facebook

Irina Loghin a vorbit despre o întâmplare de acum 40 de ani, care a făcut-o să își schimbe complet alimentația. 

Invitată în emisiunea „Rețeaua de idoli” de la TVR 2, interpreta de muzică populară a mărturisit că este o mare iubitoare de animale, motiv pentru care, tradițiile de sărbători au fost mereu un calvar pentru ea.


Artista își amintește cum tăierea porcului o făcea să plece de acasă și cum a luat decizia să renunțe la carne, acum 40 de ani. 

 

„Eram într-un turneu la Sibiu. Și m-am dus la masă cu Benone și alți colegi… Eu sunt mare iubitoare de animale, și eu, și fiica mea, Irinuca. Cu tăierea porcului era un chin, fugeam de acasă, dar în turneu nu am avut ce face și am comandat un grătar de vită.

Am făcut o intoxicație mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budișteanu. Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor.

M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus «țineți-mă că mă prăbușesc»… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital.

Se întâmpla prin ’79 și mi-am zis, cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale…

Să vedeți ce preparate fac acasă cu tot felul de amestecuri din semințe. Cartofi dulci, care nu îngrașă așa ca cei albi, îi pun la grătar cu ulei de măsline, sunt un deliciu”, a mărturisit Irina Loghin la TVR2



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel