Irina Loghin a împlinit 82 de ani. Mesajul emoționant transmis de Fuego: "Te iubesc, mamă"

Data actualizării: | Data publicării:
Irina Loghin și Fuego, sursa facebook
Descriere foto: Irina Loghin și Fuego, sursa facebook

Irina Loghin a împlinit azi 82 de ani. Fuego nu a putut să treacă cu vederea peste acest eveniment și i-a transmis artistei un mesaj extrem de emoționant.

Sărbătoare mare în familia Irinei Loghin. Interpreta de muzică populară a împlinit frumoasa vârstă de 82 de ani. Artista a primit sute de urări de bine din partea celor dragi, dar și din partea fanilor. Unul dintre cele mai emoționante mesaje a venit de la Fuego. Artistul i-a transmis "mamei adoptive ", așa cum o numește el, un mesaj care a emoționat pe toată lumea, inclusiv pe artistă.

Fuego spune despre Irina Loghin că este „altruistă, darnică, sensibilă și iubitoare de simplitate”. De asemenea, artistul este uimit de forma fizică de invidiat pe care o are vedeta, chiar și la vârsta aceasta.

„Azi este ziua doamnei Irina Loghin, mama mea adoptivă, omul alături de care am văzut mai bine de jumătate de planetă, am făcut două albume de succes, am câștigat un disc de platină și unul de aur pentru vânzări, multe premii, devenind o familie adevărată peste ani. Îi doresc, după cum este firesc, ani mulți și liniștiți, putere și frumusețe a sufletului. Doamna Irina este altruistă, este darnică, sensibilă și mare iubitoare de simplitate. Niciodată nu a epatat.

De la ea am învățat că e important să-i asculți pe cei care te iubesc, să le fii aproape și să încerci să lași acasă toate problemele, pe scenă fiind mereu o continuă sărbătoare, pe care trebuie și tu, oricât ar fi de greu, să o celebrezi cu demnitate, iubind cu ardoare ceea ce faci.  La drum, ea este energia grupului, bucuria noastră. De fapt, mă și uimește cum reușește să fie atât de tonică. Nu mai spun de forma în care este, făcând zilnic sport, având grijă cu sănătatea și cu felul în care arată.

Probabil că folclorul nostru n-ar fi fost la fel fără glasul său, care-a reușit să pătrundă în toate zonele, fiind iubită de toată țara. Eu nu pot decât să-i mulțumesc cu tot sufletul meu, fiindcă am construit împreună un duet de succes. Te iubesc, mamă Irina!”, a scris Fuego pe pagina sa de Facebook.

Irina Loghin a fost extrem de emoționată de mesajul transmis de Fuego și i-a răspuns imediat la frumoasa urare.

„Mulțumesc Paul, fiul meu adoptiv!”, a spus Irina Loghin pe Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel