Irina Loghin, despre modul în care se menține în formă, la 83 de ani. Ce mesaj le-a transmis artista tuturor gospodinelor: Trebuie să avem atenție la toate...

Data publicării:
Irina Loghin, foto Facebook
Descriere foto: Irina Loghin, foto Facebook

Irina Loghin a dezvăluit cum se menține în cea mai bună formă, la 83 de ani.

Mereu în formă, cu o energie incredibilă și un ten impecabil, demn de invidiat, îndrăgita cântăreață de muzică populară pare că a descoperit elixirul tinereții. Într-un interviu recent, Irina Loghin le-a dat un sfat celor care vor să adopte un stil de viață sănătos. 

"Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierde. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că sunt a fost un moment în care niște pifetele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat.

Pentru toate gospodinele, în general, este așa de simplu să gătești o mâncare. Ai tăiat ceapa, cât mai multă, pentru că se știe că ceapa dă gustul oricărei mâncări. Ceapa dă dulceață, parfum, miros, tot. De ce pui ceapa în ulei, chiar dacă ai călit-o? Pune-o direct în tigaie, pică puțină apă, pune capacul peste ea, las-o să se cristalizeze bine acolo și pe urmă pui uleiul rece, că nu se mai încinge și atunci este o mâncare sănătoasă.Trebuie să avem atenție la toate, în primul rând mezelurile, care sunt otravă, groaznice pentru organism, mai ales dimineața. Majoritatea mănâncă afumături, care sunt înfiorătoare, crimă pentru ficat și stomac. Și mulți nu își dau seama că trebuie să simtă și viața sănătoasă, nu doar fumul.", a declarat Irina Loghin pentru WOWbiz.ro.

"Irina Loghin: Mersul este de 100 de ori mai bun decât antrenamentul

Într-o discuție cu Daniel Condurache, Irina Loghin a precizat că mișcarea este cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci, dacă ai grijă de sănătatea ta. 

Daniela Condurache: Întotdeauna! Nicio zi! Poate să tune, să trăznească, să fie afară nu știu câte grade. Lumii îi era frică să iasă, de asta dânsa se ducea în fiecare zi, câteodată de două ori pe zi. că noi vorbeam la telefon.

Irina Loghin: Asta făceam acasă, dar când mergeam în turneele noastre în zona de nord a Moldovei, două ore până la spectacol, eu o tăiam prin comunele de pe acolo. Mă plimbam o oră, o oră și jumătate, după aceea mă întorceam la sală. deci, mișcarea este cea mai sfântă. Este de 100 de ori mai bună decât medicamentele. Normal că trebuie să iei medicamentele care îți sunt recomandate de doctor, dar, ca sănătate, mișcarea. Nu sta acasă să anchilozezi. Eu am ajuns la o vârstă când au obosit și cartilajele și toate, dar chiar cu dureri, plec așa, suport durerea, câteodată destul de mare.

Daniela Condurache: Într-un cuvânt: Nu se lasă Țica mea!", au mărturisit artistele pentru WOWbiz.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel