Irina Ichim, generalul din aviaţie, i-a lăsat cu gura căscată pe juraţii de la Românii au Talent

Data publicării:
Irina Ichim, captura foto Youtube, sursa Romanii au talent
Descriere foto: Irina Ichim, captura foto Youtube, sursa Romanii au talent

Irina Ichim a făcut senzație la Românii au Talent, sezonul 11, cu vocea sa. Jurații au rămas impresionați. 

Irina Ichim a șocat pe toată lumea cu vocea ei. Generalul din aviație i-a lăsat pe jurați cu gura căscată și a trecut în etapa următoare. Concurenta a participat în urmă cu 6 ani și la X Factor. În vârstă de 61 de ani, Irina i-a cucerit pe jurați atât cu aptitudinile ei vocale, cât și cu energia debordantă. 


Femeia a umplut scena și le-a oferit telespectatorilor un show de zile mari. Povestea de viață a Irinei este de asemenea impresionantă, aceasta este căsătorită cu un avitaor rus și au împreună o fiică. 


„Mă numesc Irina Ichim, reprezint Asociaţia Română pentru Promovarea Istoriei Aeronauticii. Sunt general aviator, filiala Galaţi. M-am născut într-o zi de primăvară, acum 61 de ani, în oraşul de la Dunăre, oraşul Galaţi şi la malul bătrânului Danubius mi-am găsit dragostea, fericirea. 


Aşa că de peste 30 de ani sunt căsătorită cu un aviator rus, de peste 30 de ani suntem împreună, o celulă în zbor.Am venit pentru că este o oportunitate de a aduce în faţa tuturor, aviaţie, muzică şi poezie", a spus Irina la Românii au Talent. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel