Irina Fodor sau Gina Pistol? Cine va prezenta Asia Express

Data publicării:
Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa foto Instagram

Cea mai des întâlnită întrebare legată de emisiune Asia Express este cine va prezenta show-ul. Gina Pistol a revenit pe micile ecrane recent dar nu a făcut deocamdată o declaraţie oficială privind întoarcerea la Antena 1.

După cum bine se ştie, Gina Pistol a decis să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor pentru a avea grijă de fetiţa sa. În tot acest timp, Irina Fodor a fost cea care a prezentat emisiunea Asia Express, conform Can Can.

Pe parcursul timpului, fanii au făcut multe comparaţii între cele două. Recent, în cadrul unui interviu, Irina Fodor a dorit să lămurească unele aspecte şi a explicat faptul că nu i-a luat locul Ginei Pistol în sezonul trecut de la Asia Express, ci doar a dus proiectul mai departe.

Mai mult decât atât, aceasta a explicat că are o relaţie frumoasă cu fosta prezentatoare TV.

”Niciodată, că nu e ca şi cum cineva i-a suflat scaunul altcuiva. A fost o situaţie în care ea avea o altă prioritate şi era nevoie să fie acasă lângă cea mică. Şi atunci, că eram eu sau altcineva, cineva trebuia să ducă proiectul mai departe. S-a întâmplat să fiu eu. Dar îmi pare rău că oamenii nu ştiu asta: noi chiar avem o relaţie bună de foarte mult timp. Şi orice s-ar spune în presă şi social media n-are nicio legătură cu relaţia noastră reală, de fapt”, a mărturisit Irina Fodor pentru Ok Magazine.

 

Citește mai multe pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel