Irina Fodor, momente de groază după ce soțul ei a făcut o criză de astm:„ Se sufoca. Abia respira”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Răzvan și Irina Fodor, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Răzvan și Irina Fodor, instagram

Irina Fodor a trecut prin momente de panică, după ce soțul ei, Răzvan Fodor, a făcut o criză de astm.

Irina Fodor și soțul ei, Răzvan, se pot mândri cu o relație model, care durează de aproximativ 14 ani. Chiar dacă, ca în orice cuplu, mai există momente tensionate și între cei doi, frumoasa prezentatoare spune că reușesc întotdeauna să treacă peste ele, prin multă comunicare.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Răzvan Fodor se confruntă cu astm de câțiva ani buni. Din nefericire, prezentatorul TV are adesea crize specifice acestei boli. 

Irina Fodor, momente de groază după ce soțul ei a făcut o criză de astm

Recent, Irina Fodor a povestit o întâmplare care a speriat-o extrem de rău. Mai exact, soțul ei a făcut o criză extrem de urâtă, care s-ar fi putut termina tragic. Totul s-a întâmplat într-o vacanță, alături de mai mulți prieteni. Aceștia au decis să rămână peste noapte într-un cort în mijlocul deșertului. În acea noapte, Răzvan Fodor a avut o criză de astm și nu mai putea să respire. Atunci,  Irina Fodor a fost nevoită să găsească inhalatorul în întuneric. 

„Eram în India și am hotărât, împreună cu restul găștii, să mergem vreo două zile în deșertul Rajasthan, și să dormim peste noapte în mijlocul pustietății… Târziu în noapte, am hotărât să mergem la culcare. Noi am fost o trupă de 8 oameni și dormeam ca sardinele, toți într-un cort.

Când să ațipesc, aud un zgomot ciudat, ca un șuierat. Răzvan mă prinde de mână și îmi spune, în timp ce de abia mai respira: “Inhalatorul”. Se sufoca. Afară-beznă, în cort-beznă, iar locația bagajelor noastre- deloc precisă. Știam că am doar câteva minute ca să găsesc medicamentul și m-a luat tremuratul: am pornit, de-a bușilea și am trecut, prin întuneric, peste capetele, mâinile și picioarele prietenilor noștri în timp ce pipăiam disperată colțurile cortului ca să găsesc borseta mea, în care știam că ascunsesem un inhalator pentru cazuri urgente…

Știam că el nu se poate mișca și că trebuie să stea cât mai calm ca să poată respira în continuare, iar timpul se scurgea repede. Descopăr borseta, inhalatorul, trec inapoi, prin beznă peste prietenii noștri, ajung la Răzvan: ‘3, 2, 1, inspiră!’… Din fericire, inhalatorul a fost de ajuns, de data asta. Am mai așteptat puțin, până l-am auzit pe Răzvan că respiră corect și am adormit liniștiți”, a povestit Irina Fodor pe blogul personal.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel