Irina Fodor, reacție alergică în timpul filmărilor de la America Express: „E mai puternic decât credeam”

Data publicării:

Irina Fodor a ajuns pe mâna medicilor la America Express. Prezentatoarea TV  a povestit tot ce s-a întâmplat. 

Irina Fodor a trecut prin momente delicate la filmările noului sezon al show-ului America Express. Din nefericire, prezentatoarea TV  a avut nevoie de intervenția medicilor. Mai exact,  soției lui Răzvan Fodor s-a ales cu o alergie din cauza căldurii. Deși a folosit protecție solară, temperaturile ridicate i-au creat mari probleme. După ce a ajuns pe mâna medicilor, prezentatoarea TV și-a revenit, iar acum se simte mai bine. Irina Fodor a împărtășit totul cu fanii săi pe rețelele de socializare. 

Irina Fodor, pe mâna medicilor la America Express

”Se pare că soarele din Mexic e mai puternic decât credeam, așa că, deși am folosit SPF, m-am ales cu o alergie de toată frumusețea. Cremă, bandaj, pastilă pentru alergii. Să sperăm că trece repede”, a scris Irina Fodor pe Internet.

Irina Fodor, totul din culisele Asia Express

Irina Fodor s-a făcut remarcată în ultimele show-uri, pe care frumoasa vedetă le-a prezentat, de la "Asia Express", până la "Chefi fără limite" și "Dancing on Ice". Totuși, puțină lume știe faptul că aceasta lucrează în televiziune încă din 2008, unde a început ca reporter. Irina Fodor a povestit despre parcursul ei profesional, dar și despre ce a însemnat experiența Asia Expres, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.

"Trecerea a fost foarte lină și cred că a venit atunci când am fost pregătită cu adevărat. Probabil până acum nu am fost pregătită. Toată perioada cât am fost reporter a fost o perioadă care m-a ajutat și m-a construit. M-a învățat ce înseamnă live-ul, ce înseamnă să lucrezi în echipă, să mă mulez pe ritmul televiziunii și să înțeleg că programul nostru nu seamănă cu alte joburi. Sunt lucruri care nu pot fi prevăzute. Eu am mai trecut prin experiența asta de a prezenta, începând cu Acasă TV, la Poveștiri de noapte, până la a fi co-host la Vocea României, unde era live, emoțiile erau mari, deci nu a fost o trecere bruscă, a fost una sănătoasă, naturală, care a venit în ani, nu s-a întâmplat de pe o zi pe alta.", a dezvăluit Irina Fodor, pentru Spectacola.

Ce spune Irina Fodor despre experiența Asia Express

Chiar dacă a trăit extrem de multe experiențe până acum, prezentatoarea TV cataloghează competiția "Asia Express" ca fiind unică.

"Suntem o echipă mixtă de români și străini, din foarte multe țări: Argentina, Spania, Anglia, Franța și toată echipa aceasta de aproximativ 150 de oameni este în mișcare continuă. În fiecare zi, noi ne îndreptăm spre o altă locație, decât cea în care am fost cu o seară înainte. 

Rolul meu este să fiu sprijin pentru concurenți, să nu arăt că sunt obosită, pentru a putea fi o plasă de siguranță pentru ei. Dar, în rest, am același ritm ca toți ceilalți. Mă trezesc la 4, mă machiez singură, am învățat să mă machiez cu o lună înainte să plec în Asia. Urmăm același traseu ca și concurenții, nu are host-ul niciun elicopter care să o plimbe de la o destinație, la alta. Noi avem un van, o dubă, care este încărcată cu tot echipamentul tehnic și întotdeauna trebuie să ajungem înaintea concurenților în punctele de întâlnire. Pentru asta ne ajutăm de niște trackere GPS, pe care ei au în rucsac.

Mai întâmpinăm câteodată probleme, pentru că ei iau mașini mici de la autostop, iar viteza lor poate atinge și 130 km/h, iar noi ne mișcăm un pic mai greu și au fost cazuri în care ajungeam în situații limită, în care grăbeam toți șoferul, pentru că ne depășeau concurenții, iar eu trebuia să fiu prima acolo. Trebuie să ne ajutăm mereu între noi, asta presupune munca în echipă. Îl ajutăm și pe operator cu ce are de cărat, pupitrul trebuie să-l cărăm de fiecare dată și să îl asamblăm. La un moment dat, Emi și Cuza erau foarte, foarte aproape de locul de întâlnire, iar noi nu. A fost o grabă continuă și când am ajuns acolo a trebuit să montăm repede pupitrul, dar n-am avut timp să-l montăm până la capăt, așa că partea de sus o țineam eu cu mâinile lipită de restul pupitrului, când au ajuns băieții. Ne sunau colegii și ne spuneau "Mai au 30 de secunde", iar în acest timp nu aveam altă soluție.", a dezvăluit ea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel