Irina Deaconescu, soția lui Cristian Manea, diagnosticată cu o afecțiune autoimună. Simptomele ciudate ale bolii: „Am o chelie aici în vârful capului”

Data publicării:

Irina Deaconescu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă.

Irina Deaconescu este una dintre cele mai apreciate și urmărite influencerițe din țara noastră. Aceasta și soțul său, fotbalistul Cristian Manea, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, au împreună doi copii și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din mediul online. Cu toate acestea, influencerința se confruntă cu probleme de sănătate și a mărturisit urmăritorilor săi din mediul online ce diagnostic i-a pus medicul.

Irina Deaconescu: ‘’Am înțeles că e ceva autoimun’’

Influencerița a dezvăluit că în urma unei vizite la medicul dermatolog a fost diagnosticată cu alopecie, iar în prezent este sub tratament care constă în administrarea de către medic a unor injecții cu vitamine și cortizon. De asemenea, aceasta a precizat că motivul principal pentru care a apelat la ajutorul medicilor a fost faptul că în anumite zone ale capului părul său încetase să mai crească.

’’Vreau să știu cine își mai aduce aminte de chelia mea? Am o chelie aici în vârful capului, pare că a mai crescut păr pe lângă, pentru că am luat tot felul de chestii și eu am crezut la un moment dat că a dispărut complet, însă pare că nu a dispărut și încă era acolo. Am fost la dermatolog la consulație. (...) Ce credeți voi că era de fapt? Alopecie. Mi-a făcut doamna doctor injecții cu cortizon, iar acum așteptăm să mai crească părul, iar aici, pentru că îmi țin părul prins și mi se tot rup firele de păr mi s-a rărit partea asta unde este cărarea și mi-a injectat doamna doctor vitamine. Dacă vedeți că aveți vreo chelie sau ceva, pentru că eu nu am crezut că este alopecie, dar de fapt asta era, mergeți la dermatolog, pentru că este foarte important și există rezolvări. Am înțeles că e ceva autoimun, nu știu să vă explic, corpul meu atacă firele de păr, nu e cel mai bun lucru, dar există rezolvări, câteva injecții pe care nu le-am simțit’’, a dezvăluit Irina Deaconescu într-un videoclip publicat pe contul său de Instagram.

Irina Deaconescu, în urma vizitei la medic: ‘’ Trebuie să le ținem sub observație’’

De asemenea, influencerița a precizat că pe lângă problema cu alopecia cu care se confruntă, aceasta a decis să meargă la medicul dermatolog și pentru un control al alunițelor. Irina Deaconescu a transmis că sunt câteva care trebuie să fie ținute sub observație.

’’Am mers cu mai multe probleme, pentru că am zis că dacă tot merg să-mi rezolv toate problemele. Am vrut neapărat ca doamna doctor să se uite la toate alunițele mele și s-a uitat. Am găsit câteva pe care trebuie să le ținem sub observație. O să mai merg peste 3 luni să vedem cum evoluează, iar dacă evoluează unele ar trebui scoase. Am vreo două care nu ne îngrijorează’’, a transmis Irina Deaconescu.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel