Irina Deaconescu a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu vloggerița: ”Am vomitat de durere”

Data actualizării: | Data publicării:
Irina Deaconescu, sursa instagram
Descriere foto: Irina Deaconescu, sursa instagram

Irina Deaconescu a trecut prin momente cumplite! Vloggerița și-a îngrijorat fanii, după ce le-a povestit că a fost pe punctul "să se ducă".

Irina Deaconescu este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fotbalistul Criti Manea, cu care are împreună și o fetiță.

Vloggerița este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii tot ce se întâmplă în viața ei. Asta s-a întâmplat și recent, când Irina Deaconescu le-a povestit fanilor momentele cumplite prin care a trecut, dar și care au făcut-o să sune de urgență la salvare.

Irina Deaconescu, probleme de sănătate!

Vloggerița le-a povestit fanilor că s-a trezit cu o durere groaznică în zona abdominală, care nu i-a dat pace nici după câteva ore bune, motiv pentru care a apelat la numărul de urgență.

”Era să mă duc. Nu cred că era să mă duc, dar așa credeam. Eram în cadă și mă durea foarte tare într-o parte din cauza rinichilor. Mă durea și burta și am sunat la salvare, deoarece durerile erau insuportabile. Au venit după încă o jumătate de oră, mi-au făcut niște calmante, dar vă jur că mă durea cum nu m-a durat niciodată nimic în viața asta.”, a spus Irina Deaconescu pe rețelele de socializare.

Irina Deaconescu a spus că nu știe care a fost cauza acestor dureri, însă au fost atât de intense, încât a vomitat de câteva ori.

”Încă nu știm despre ce e vorba, o fi cistită, nisip, pietre, m-a durat foarte tare până când am vomitat de durere de vreo trei ori!”, a mai spus vloggerița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel