Irina Deaconescu a ajuns de urgență cu fiica ei, Victoria, la spital. Ce s-a întâmplat cu micuța

Data publicării:
Sursa foto: Irina Deaconescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Irina Deaconescu, instagram

Irina Deoaconescu a ajuns la spital cu fiica sa, Victoria. Vloggerița a povestit tot ce s-a întâmplat cu micuța. 

Irina Deaconescu a trecut prin momente delicate, după ce a ajuns de urgență cu fiica ei, Victoria, la spital. Vloggerița le-a povestit fanilor săi, pe rețelele de socializare, că  fiica ei cea mare, Victoria, a fost diagnosticată cu otită. Cu toate că nu este nimic grav, fiica lui Cristi Manea și a Irinei Deaconescu  va sta sub tratament cu antibiotic. 

„Am fost cu minionul la spital și are otită. Nu e neapărat grav, dar ne-a fost recomandat tratamentul cu antibiotic și curățarea nasului (apă de mare + picături cu antibiotic)”, a scris vedeta pe InstaStory.

Irina Deaconescu și Cristi Manea au doi copii împreună

Irina Deaconescu și Cristi Manea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună două fetițe minunate, , pe Victoria și pe Venus. Cei doi s-au logodit în vara anului 2020, iar vloggerița a povestit modul inedit în care partenerul său a cerut-o în căsătorie. 

"Pot spune despre mine că sunt un om greu de surprins. Sunt foarte atentă la detalii și reușesc cu ușurință să stric surprizele. Nu pot spune asta și despre momentul în care Cristi m-a cerut în căsătorie. N-am suspectat nimic și mă bucur că s-a întâmplat așa. Să vă gândiți că a reușit să aducă o mare parte din prietenii mei la mare pentru acest moment. A făcut el cumva și mi-a luat rochia perfectă pentru eveniment (a și inventat o poveste care m-a făcut să o și port fix atunci). A ales inelul care să se potrivească perfect fără să aibă un inel mai vechi pentru mărime. Câte emoții! Ce moment unic!

Revin la inelul perfect: nu înțeleg cum mi-a citit gândurile și a ales fix ce îmi doream. (poate au fost link-urile “subtile” pe care le tot trimiteam)",  a scris Irina Deaconescu, pe pagina sa de Instagram, în urmă cu ceva timp.

Ce spune vedeta despre un al treilea copil

„În momentul ăsta în care și eu am trecut printr-o viroză, Victoria abia acum a început să se simtă bine și Venus aseară a tușit toată noaptea, pot spune că nu. Nu mă gândesc, nu ne gândim. Totuși, am spus că nu pot să iau eu acum decizii pentru Irina din viitor, poate ea o să-și dorească. Irina de acum nu, momentan nu. Nu știu ce ne rezervă viitorul, dar toată lumea face glume că o să avem și un băiat, încă un copil, dar nu e în discuțiile noastre acum, deloc”, a spus vedeta în mediul online.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel