Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube
Descriere foto: Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Deși discretă din fire, Irinuca Columbeanu a făcut o excepție de această dată. Iată ce imagini inedite a postat tânăra pe rețelele de socializare!

Pe 14 iunie, Irina Columbeanu s-a întors în România după șase ani petrecuți în America, unde locuiește în Malibu cu mama ei, Monica Gabor. A revenit în țară pentru a-și revedea tatăl, Irinel Columbeanu, fost milionar care acum trăiește la un azil. De asemenea, tânăra a venit în țara natală și pentru a se bucura de o vacanță binemeritată.

Irinuca radiază de fericire

Irina Columbeanu își continuă vizita în România la vârsta de 16 ani, după o absență de șase ani. A revenit pentru a-și revedea tatăl, Irinel Columbeanu, și pentru a vizita cât mai multe obiective turistice.Tânăra în vârstă de 16 ani a stat puțin în București, după care a călătorit la Cluj, a ajuns chiar și la Iași, dar și la Bacău, acolo unde le-a văzut pe rudele mamei sale. Vacanța a continuat pentru Irina Columbeanu, care s-a bucurat și de o vizită la Târgu Ocna, la salină, dar și de o plimbare în natură, unde a mâncat cireșe direct din copac.

Astfel, Irinuca a ținut să împărtășească aceste momente unice și cu fanii săi și a făcut numeroase postări pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina ???????????????? (@irina.c111)

Te-ar putea interesa și: Ramona Gabor, întâlnire emoționantă cu Irina și Irinel Columbeanu. Nepoata sa i-a sărit în brațe de entuziasm

Ce facultate își dorește Irina Columbeanu să urmeze

În 2018, Irina Columbeanu a părăsit România pentru a se muta în America, unde locuia deja mama sa, Monica Gabor. După șase ani, Irina s-a întors pentru o scurtă vizită, dorind să-și vadă tatăl, Irinel Columbeanu, fost milionar, care acum locuiește într-un azil după ce și-a pierdut averea.

Într-un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, Irina a dezvăluit că nu intenționează să facă facultatea în America, ci se gândește să studieze medicina în Elveția.

„Vreau să merg la o școală, probabil în Elveția, de medicină. Și da, sunt foarte pasionată de acest subiect și îmi place foarte mult știința, nu prea mult matematica, dar încerc. Vorbesc trei limbi străine, engleză, română și franceză.”, a explicat Irinuca, în cadrul emisiunii online precizate anterior.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Irina Columbeanu, susținută de Monica Gabor pentru a-l vizita pe Irinel în România, după 6 ani: „M-a ajutat foarte mult”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel