Ionuț Dolănescu, primele declarații după ce fina lui a fost victimă în scandalul dintre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda: "Mi-am luat familia si m-am retras"

Data publicării:
Ionut Dolanescu, foto Facebook
Descriere foto: Ionut Dolanescu, foto Facebook

Ionuț Dolănescu a făcut primele declarații despre scandalul dintre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda. Artistul a mărturisit că fina lui a fost victimă colaterală în acest conflict.

Recent, în lumea muzicii populare a luat amploare un nou scandal. De data aceasta este vorba despre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda.  Ionuț Dolănescu a ținut să facă câteva dezvăluiri despre acest conflict. Potrivit acestuia, fina lui s-a ales cu buza spartă după ce Gheorghe Turda a aruncat cu un pahar spre Constantin Enceanu.

”Imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat. Noi ne-am retras… Eu cand ma intalnesc cu colegii sau prietenii, beau ca sa ma simt bine nu sa devin agresiv. A fost o intamplare nefericita, regretabila, cred ca viitoarea mea fina se simte bine, nu am mai vorbit cu ei de atunci. Oricum, gestul nu face cinste nimanui si nu e frumos.

Eu mi-am respectat si imi iubesc colegii, imi pare nespus de rau ca am fost la acea intamplare nefericita, imi pare rau si pentru Constantin Enceanu care imi este amic, imi pare rau si pentru domnul Gheorghe Turda, la varsta dumnealui n-ar trebui sa se enerveze pentru ca poate oricand sa-i plesneasca ceva la cap.

Singurul lucru pe care il regret in situatia asta e ca amfitrionii care ne-au invitat sunt niste oameni minunati care nu meritau, dupa doua saptamani, timp in care au gazduit echipa Etno si atatia artisti, nu meritau un deznodamant atat de urat, trebuia sa se termine frumos petrecerea.

In momentul in care s-a intamplat, mi-am luat familia si m-am retras. Nu-mi plac scandalurile cu nimeni si nu-mi place sa ma cert. N-am nimic de comentat si nici de impartit cu nimeni.”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Star Popular.

 

Pe de altă parte Gheorghe Turda a negat faptul că a lovit-o pe fina lui Ionuț Dolănescu în momentul în care a aruncat cu paharul spre colegul său.

”Am cantat cea mai frumoasa doina din repertoriul meu, doina ardelenilor, la a doua strofa s-a ridicat si mi-a oprit cantarea. A inceput sa urle si sa comenteze, de ce canta Turda?! M-am enervat, am aruncat cu apa dintr-un pahar, nu l-am lovit. A fost un gest cum a facut Corneliu Vadim Tudor, bunul meu prieten. Nu e adevarat ca am lovit-o pe fina lui Dolanescu.”, a declarat Gheorghe Turda pentru Star Popular.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel