Ionuț Dolănescu, prima reacție după ce fratele lui, Dragoș, a scos la vânzare casa primită moștenire de la Ion Dolănescu: „Caracterul lui este nul!”

Data actualizării: | Data publicării:
Ionuț și Dragoș Dolănescu, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Ionuț și Dragoș Dolănescu, sursa facebook/ colaj foto

Ionuț Dolănescu a răbufnit, după ce Dragoș, fratele său, a dezvăluit că a scos la vânzare casa primită moștenire de la Ion Dolănescu.

Ionuț Dolăescu și fratele său, Dragoș Dolănescu au fost la cuțite mai mult timp, după ce tatăl lor s-a stins din viață. Recent, artistul a vorbit despre relația pe care o are cu fratele său, după ce acesta a dezvăluit că a scos la vânzare casa primită moștenire de la Ion Dolănescu.

Interpretul de muzică populară a mărturisit că din punctul lui de vedere caracterul lui Dragoș este ”nul” în ceea ce-l privește.

„Războiul dintre noi s-a încheiat. Averea s-a împărțit în mod egal și legal. Asta nu schimbă cu nimic relațiile între noi. Caracterul lui vizavi de mine, cel pe care l-a târăt prin tribunale mai bine de opt ani de zile, caracterul lui este nul pentru mine”, a declarat Ionuț Dolănescu la Antena Stars.

Ionuț Dolănescu a precizat că nu este supărat pe nimeni, dar cu toate astea, fratele lui ar trebui să-i arate mai mult respect, având în vedere că e fratele mai mic. 

 

„Nu sunt supărat pe nimeni, nu am nimic de împărțit cu nimeni. Ar trebui ca Dragoș să aibă mai mult respect față de mine care sunt fratele mai mare. Am și plătit o sumă usturătoare de 100.000 de euro. Eu mi-am plătit dreptul de a sta în casa părinților”, a mai spus artistul pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel