Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Artistul s-a hotărât să plece în Statele Unite ale Americii: "Voi îmbina utilul cu plăcutul"

Data publicării:
Ionut Dolanescu, foto Facebook
Descriere foto: Ionut Dolanescu, foto Facebook

Ionuț Dolănescu a decis să plece în Statele Unite ale Americii. Artistul a dezvăluit motivul pentru care a luat această decizie.

La scurt timp după ce s-a întors în România, Ionuț Dolănescu este decis să plece din nou în S.U.A , asta dacă se vor impune din nou restricții din cauza pandemiei de coronavirus. Dacă se va întâmpla acest lucru, artistul a mărturisit că își va lua familia și se vor muta acolo pentru o perioadă.

Totodată, artistul a mărturisit că a luat legătura cu un prieten din Statele Unite ale Americii, care l-a informat că acolo restricțiile sunt mult mai relaxate.

„Decizia mea este aproape luată. Dacă ne aşteaptă o nouă perioadă de stat în casă, atunci îmi iau soţia şi copiii şi mă întorc în Statele Unite. Voi îmbina utilul cu plăcutul, fiindcă oricum am acolo nişte proprietăţi de a căror stare de lucru trebuie să mă mai interesez şi eu.

“Am vorbit deja cu nişte amici de acolo şi situaţia e mult mai relaxată. Inclusiv autorităţile par ceva mai relaxate, dar şi oamenii, în general. Am o casă în oraşul Orlando, dar şi alte proprietăţi. Iar Disneyland e destul de aproape, ca şi alte zone turistice, aşa că copiii nu vor duce lipsă nici de distracţie, nici de şcoală!”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Impact.ro.

 

Ionuț Dolănescu a declarat că și mama sa, Maria Ciobanu, urmează să se întoarcă în Statele Unite ale Americii, ceea ce înseamnă că are încă un motiv în plus să plece din România.

“Aş fi doar la şase ore de zbor şi de mama, şi de sora mea, aşa că totul pare să încline balanţa spre această variantă. Mai ales că mama urmează să se întoarcă, undeva la începutul lunii octombrie şi ea în Statele Unite ale Americii, fiindcă clima de acolo e mult mai potrivită pentru ea”, a mai adăugat Ionuț Dolănescu pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel