Ionuț Cercel, primele declarații după moartea tatălui său. Ce mesaj a transmis fiul lui Petrică Cercel: ”Dacă Dumnezeu a ales să-i ia pe el...”

Data publicării:
Petrică și Ionuț Cercel, foto Facebook
Descriere foto: Petrică și Ionuț Cercel, foto Facebook

Ionuț Cercel, fiul regretatului Petrică Cercel, a făcut primele declarații după ce tatăl său a fost răpus de COVID-19.

Petrică Cercel s-a stins din viață în urmă cu o lună, după ce a pierdut lupta cu virusul nemilos din China. Vestea morții lui Petrică Cercel a venit ca un trăsnet peste familia acestuia, care au preferat să nu vorbească despre acestă tragedie. Cu toate astea, astăzi, unul dintre fiii lui Petrică Cercel, a decis să facă primele declarații despre cel care a fost stâlpul familiei.

Ionuț Cercel a publicat pe pagina sa de facebook un mesaj extrem de emoționant, dar și foarte dureros. Ultima melodie lansată de către regretatul artist face referire chiar la trecerea sa în neființă, iar acum membrii familiei au creat un videoclip cu totul special, în memoria lui Petrică Cercel.

”Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

 

 

Youtube video image

 

Petrică Cercel a murit din cauza COVID-19

 

Ffiul artistului a anunțat că tatăl său a fost testat pozitiv cu SARS-COV-2 și că se află intubat într-un spital din București. Starea de sănătate a artistului a fost extrem de gravă, iar ulterior, Petrică Cercel s-a stins din viață. 

 

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca”, scria Ionuț Cercel pe pagina lui de Facebook. 

 

Mai mulți interpreți de muzică de petrecere și-au arătat regretul și susținerea pentru celebrul manelist pe rețelele de socializare, dar se pare că artistul nu a reușit să iasă învingător din lupta cu virusul care a împânzit o lume întreagă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel