Ionuț Cercel, devastat de durere după moartea tatălui său. Artistul a făcut dezvăluiri cutremurătoare: Mi-a arătat unde a ajuns

Data actualizării: | Data publicării:
Petrică și Ionuț Cercel, foto Facebook
Descriere foto: Petrică și Ionuț Cercel, foto Facebook

Ionuț Cercel a făcut declarații cutremurătoare despre tatăl său. Artistul a povestit cum îi apare Petrică Cercel în vis. 

Ionuț Cercel este devastat de durere, după ce tatăl său s-a stins din viață. Petrică Cercel s-a stins din viață, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.  Acesta era intubat într-un spital din Capitală.Înainte cu puțin timp ca acesta să își dea ultima suflare, fiul artistului a anunțat că tatăl său a fost testat pozitiv cu SARS-COV-2 și că se află intubat într-un spital din București. Starea de sănătate a artistului a fost extrem de gravă, ulterior acesta stingundu-se din viață. Familia artistului, dar și prietenii acestuia încă sunt în stare de șoc.

Ionuț Cercel: Mi-a spus că acolo este mult mai frumos și că nu mai vrea să vină înapoi

Recent, Ionuț Cercel a vorbit în cadrul podcastului "La Fix", moderat de Gabriel Fereșteanu, despre tatăl său. Artistul a povestit cum îi apare tatăl său în vis. 

"De când s-a întâmplat necazul cu tatăl meu, eu sunt singurul din familie care îl visez aproape zilnic. Visându-l aproape zilnic, vorba asta Copii mei nu au voie să fie supărați, mi-o spune chiar și în vis. Vine și îmi spune pur și simplu să fiu bine, să încerc să fiu bine, pentru că el este bine unde este. Mi-a arătat chiar unde a ajuns. M-a luat de mână în vis și mi-a arătat unde a ajuns. În Rai. Mi-a spus că acolo este mult mai frumos și că nu mai vrea să vină înapoi. Mi-a zis că este mult mai bine acolo unde este decât pe pământ. Mi-a spus că supărarea lui este că nu îl mai vedem noi, dar el ne vede. Mi-a spus că ne vede non-stop și că este non-stop lângă noi.", a declarat Ionuț Cercel. 

Ce poartă zilnic la el Florin Cercel după moartea tatălui său, Petrică Cercel

Florin Cercel este unul din cei trei copii ai lui Petrică Cercel, a transmis un mesaj emoționant cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pe rețelele de socializare. Acesta a postat și o fotografie în care apare purtând un lanț de aur cu un medalion în care este gravat chipul lui Petrică Cercel: ”El și Eu! Regele meu din medalion vă urăm sărbători fericite alături de familiile dumneavoastră”, a scris Florin Cercel pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel