Ionuț Dolănescu, cetățean american în carantină. Cu cine a votat artistul

Data publicării:
Ionut Dolanescu, foto Facebook
Descriere foto: Ionut Dolanescu, foto Facebook

Ionuț Dolănescu are dublă cetățenie, pe lângă faptul că s-a născut român, artistul este și cetățean american, iar azi noapte a votat din carantină, online.

Artistul ar fi votat pentru prima dată în America, dar planurile i-au fost date peste cap după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, astfel că a trebuit  să îşi anuleze plecarea în Statele Unite. 

 

„Am făcut un test, înainte de plecarea în America. Şi am ieşit pozitiv la coronavirus. Şi eu, şi soţia mea. Dar suntem bine, nu avem simptome, fără temperatură. În orice caz, stăm izolaţi aici în casă, cuminţi, ca să nu îi infectăm şi pe alţii. Dar, din păcate nu am putut să mai plecăm”, a povestit Ionuţ Dolănescu  la matinalul „Cu capu-n zori”, de la TVR 1.

 

 Artistul și-a dorit foarte mult să poată merge fizic la urmele de vot din America. 

„Azi ar fi trebuit să fiu în America.Voiam sa iau cu asalt America, urnele americane, să votez şi eu pentru prima oară în calitate de cetăţean american, pentru că am şi cetăţenie americană, dar iată că nu am putut să mai fac această călătorie... Totuşi, mi-am exprimat dreptul de vot, online!”. Ionuţ Dolănescu le-a şi spus fără rezerve interlocutorilor săi că votul său a fost pentru actualul preşedinte al Americii, Donald Trump, mărturisind că este un republican convins.

 

Artistul deţine în Florida câteva proprietăţi, parte din familia lui trăind în America. Şi mama sa, iubita interpretă de muzică populară Maria Ciobanu, se află în această perioadă la Los Angeles. Câte camere are casa lui din LA, dar şi cum sună o melodie populară românească interpretată de Ionuţ Dolănescu în limba englezăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel