Ioniță de la Clejani, noi detalii despre starea de sănătate a soției lui: „Viorica nu se vaccinase antiCovid”

Data publicării:
Viorica și Ioniță de la Clejani, sursa foto Instagram
Descriere foto: Viorica și Ioniță de la Clejani, sursa foto Instagram

Viorica de la Clejani se află internată la Institutul Matei Balș din Capitală după ce a fost infectată cu coronavirus.

Ioniță de la Clejani a oferti primele detalii despre starea soției lui, care se află internată la Institutul Matei Balș din Capitală, după ce a fost confirmată pozitiv cu Covid-19. Artista s-a simțit rău așa că a mers de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 


Ioniță spune că soția lui nu se vaccinase anti Covid-19, dar lua niste medicamente. Vestea a fost cumplită pentru întreaga familie, care a luat imediat decizia de a o interna în spital. 


„Mi-a fugit pământul de sub picioare când am aflat că soția mea s-a îmbolnăvit de Covid. Ea e universul meu și al copiilor mei, așa că am reacționat imediat. Am internat-o la Matei Bals de trei zile și situația sa e una bună. Am toată încrederea în medici și in asistente, ca vor avea grijă de soția mea.


Viorica nu se vaccinase antiCovid, dar lua niște medicamente…așa că vă rog pe toți să luați foarte în serios această boală nenorocită, o boală grea. În prezent, Viorica e bine, se simte bine și e în salon, nu la ATI!”, a mărturisit Ioniță de la Clejani pentru Playtech.


Viorica de la Clejani se află în spital de trei zile, iar starea ei este din ce în ce mai bună de la zi la zi. Atât ea, cât și Ioniță le-au transmis fanilor să apeleze la ajutorul medicilor imediat ce simt că starea lor de sănătate nu este una bună. 


Viorica de la Clejani le-a transmis fanilor un mesaj chiar de pe patul de spital


”Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!”, a spus Viorica de la Clejani pe Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel