Ionela Marin ar fi meritat GOLDEN BUZZ la Românii au talent vineri, 22 aprilie! Internauții sunt revoltați: MERITĂ MARELE PREMIU! video

Data publicării:
Ionela Marin - Românii au talent
Descriere foto: Ionela Marin - Românii au talent

Ionela Marin ar fi meritat GOLDEN BUZZ la Românii au talent vineri, 22 aprilie! Aceasta este concluzia internauților care sunt revoltați.

Ionela Marin este soprană și cântă la flaut. A început să cânte pe la vârstă de 6 ani. Tot la acea vârstă a început să studieze și pianul și a fost înscrisă la orchestră de copii amatori din Otopeni. Au mers împreună cu orchestra la foarte multe concursuri naționale și internaționale.

La 12 ani a mers la Palatul Național al Copiilor și un profesor de acolo a încurajat-o să cânte muzică clasică. Pe viitor, tot muzică își dorește să facă, poate chiar să ajungă să studieze în Franța. I-ar plăcea să continue tot cu flaut. Dacă ar câștigă marele premiu, ar investi în cariera ei.

Ionela Marin a fost aplaudată în picioare de toți jurații: „Vei fi pe marile scene ale lumii!", i-au zis aceștia. Din păcate, tânăra nu a primit GOLDEN BUZZ.

Pe pagina de Facebook a emisiunii Românii au talent, internauții și-au arătat indignarea că Ionela Marin nu a fost răsplătită cu GOLDEN BUZZ.

 

„Merita să meargă în semifinală, sincer!

Moment SUPERB, compus din voce superbă, interpretare superbă, prezență superbă! FELICITĂRI!

Incredibila fata asta! Am închis ochii, parca eram într-o pădure, totul verde și auzeam triluri de privighetoare! Minunata!! Și frumoasa! Felicitări!!! Jos pălăria!!

Frumoasă din toate punctele de vedere:talent,bun simț,educație, eleganță! Bravo!!!

Nu m-as supara deloc sa castige marele premiu.

Felicitări fata frumoasa! Mă așteptam să primească Golden Buzz!alții au primit pentru mai puțin talent...

Merita un golden buzz pe bune!!!

Nu merita un golden buzz?

Era clar de golden buzz” - au fost o parte din comentariile primite de la români cu privire la prestația Ionelei Marin la PRO TV.

Vouă v-a plăcut cum a cântat?

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel