Ion Ţiriac a fost bolnav de Covid-19: „Am avut norocul norocului, am trecut prin boală fără să simt”

Data publicării:
Ion Țiriac, captura foto ObservatorNews
Descriere foto: Ion Țiriac, captura foto ObservatorNews

Omul de afaceri Ion Țiriac a fost infectat cu COVID-19 la 82 de ani şi apoi s-a vaccinat. Ce spune acesta despre cei care refuză vaccinarea?

Ion Țiriac a mărturisit că a fost confirmat cu Covid-19, dar a scăpat foarte ușor de această boală. Chiar dacă are 82 de ani, acesta susține că nu a avut niciun simptom și este fericit că a trecut cu bine peste acea perioadă. 


„Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă”, a spus Ion Țiriac pentru ObservatorNews. 


Omul de afaceri s-a vaccinat și are o părere tranșantă despre cei care aleg să nu o facă. 


„Eu l-am făcut pe cel pe care mi l-a da, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci dacă ai puțină minte în cap”, a adăugat omul de afaceri.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel