Ion Iliescu a împlinit 91 de ani. Cum a petrecut fostul președinte de ziua lui

Data actualizării: | Data publicării:
Ion Iliescu, Captura foto Youtube/ sursa EvoTV
Descriere foto: Ion Iliescu, Captura foto Youtube/ sursa EvoTV

Retras din viața publică de aproape trei ani, Ion Iliescu împlinește astăzi 91 de ani. 

Fostul președinte este una dintre cele mai controversate personalități politice din România. Chiar dacă a fost numele cel mai mediatizat în dosarul Revoluției din 1989, dar și al Mineriadei, Ion Iliescu și-a văzut liniștit de viață. De aprope trei ani, acesta a decis să se retragă din atenția publicului și să se preocupe mai mult de sănătate și de familie. 


Ion Iliescu a fost preşedintele României între anii 1990-1996 şi 2000-2004. S-a născut în Olteniţa, judeţul Călăraşi și este căsătorit de aproape 70 de ani cu Nina, colega lui de liceu. Chiar dacă se bucură de o căsnicie fericită, Ion Iliescu nu a fost binecuvântat cu moștenitori. 


Cum petrece Ion Iliescu de ziua lui?


Anul 2020 a fost unul dificil pentru fostul președinte, deoarece din cauza vârstei înaintate acesta se afla în categoria cu risc crescut de îmbolnăvire. Tocmai de aceea, Ion Iliescu a decis să stea retras cât mai multi timp, alături de soția sa. Se pare că și aniversarea o va petrece tot acasă, în siguranță împruenă cu șoția și poate câțiva prieteni apropiați, au dezvăluit surse pentru libertatea.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel