Ion Drăgan, îngenunchiat de durere, după ce sora lui a murit. Ce sacrificii a făcut artistul pentru a-i salva viața: „Speram să treacă mai repede”

Data publicării:
Ion Drăgan, sursa instagram
Descriere foto: Ion Drăgan, sursa instagram

Ion Drăgan are sufletul împietrit de durere, după ce sora lui a decedat. Artistul a făcut tot posibilul pentru a-i salva viața.

Ion Drăgan a avut parte de-a lungul timpului de multă durere. Unul dintre cele mai grele momente din viața lui a fost în momentul în care a aflat că sora lui suferă de cancer.

”E dureros să vorbești despre cineva care nu mai e lângă tine și s-a dus în ceruri. Acum era momentul potrivit să stea alături de familie. E cumplit. E cea mai mare durere, simți că ți s-a rupt ceva din tine. A fost un șoc. Ea ne-a povestit că a slăbit într-o lună 20 de kilograme foarte brusc. Am internat-o, dar la spital au zis că avea o simplă gastrită la stomac. La alt spital, din București, i-a spus că are metastaze gradul 4. Ea credea mereu și spunea că va muri. O și visez, foarte des. Și când mă cert cu muma, sau cu tăticul, ea mă ceartă. Dorința ei cea mai mare e să fim noi uniți ca familie și să avem grijă de copiii ei”, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, Ion Drăgan la Acces Direct.

Pe vremea când era copil, artistul a fost și el diagnosticat cu această boală cruntă. Acesta a reușit să învingă cancerul, fiind operat de nu mai puțin de cinci ori.

„Eu de mic am avut probleme. M-am îmbolnăvit pe la 18-19 ani. Am fost pensionat pe caz de boală, eram sudor de meserie pe vremea aceea. A fost dureros atunci, poți să ai case și palate de aur, dacă nu ai sănătate, nu ai nimic. Am fost operat de cinci ori”, a mai spus cântărețul de muzică populară, care și-a bucurat sora cu melodiile sale chiar și pe patul de boală, până ce aceasta și-a dat ultima suflare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel