Ion Dolănescu, omagiat de familia sa, la 13 ani de la moarte. Dragoș Dolănescu: Întotdeauna facem parastas

Data publicării:
Captură video Youtube/ traiannadejdeaiosif
Descriere foto: Captură video Youtube/ traiannadejdeaiosif

Ion Dolănescu a împlinit anul acesta 13 ani de la moarte, iar familia sa a împărțit pachete pentru artist, în Costa Rica.

Ion Dolănescu a împlinit anul acesta 13 ani de când a murit. Chiar dacă o parte din familia regretatului artist nu se mai află în România, Dragoș, unul dintre copiii acestuia, a declarat faptul că el și mama sa s-au ocupat de parastasul bărbatului, în Costa Rica. Bărbatul a mai spus faptul că încă îi ascultă muzica lui Ion Dolănescu și îl omagiază prin orice mijloc posibil.

"Întotdeauna facem parastas, eu și mama mea mergem la biserică, la cea catolică, aici nu avem ortodoxă, dar ne rugăm cu toții aici, împărțim pachete cu mâncare, ascultăm muzica lui tata. Mama ține mereu candela aprinsă, avem și fotografii și tablouri cu tatăl meu, Ion Dolănescu, păstrăm vie memoria lui.",a spus Dragoș Dolănescu, potrivit ego.ro

Ce spune Dragoș Dolănescu despre viața din Costa Rica

De mai mult timp, fiul lui Ion Dolănescu trăiește în Costa Rica, unde reprezintă un nume foarte important în politică. Acesta spune că efectele cauzate de război nu au ocolit nici măcar această țară.

"În Costa Rica, ajutorul de șomaj este de în jur de 450 dolari, iar salariul minim pe economie este de 650 de dolari. Din cauza războiului din Ucraina, și noi avem de suferit, s-au scumpit toate îngrijorător de mult. O pâine costă un dolar, iar un litru de benzină a ajuns, de la un dolar, la aproape doi dolari, în ultima lună, un preț extrem de mare, s-au dublat prețurile.", a mai spus acesta.

"Este absolut firesc ca românii să se teamă de extinderea războiului"

Mai mult, acesta spune că există români care l-au întrebat despre traiul din Costa Rica, din dorința de a părăsi România, pe fondul războiului.

"Este absolut firesc ca românii să se teamă de extinderea războiului, dar și cei din Republica Moldova și din Polonia. Avem în față o persoană care își mișcă foarte bine interesele. Însă, un mic gest greșit, prima bombă aruncată aiurea, ar putea să ne trimită în cel de-al treilea Război Mondial. De când a izbucnit războiul din Ucraina, mulți români ar vrea să se mute în Costa Rica, m-au întrebat cât costă o casă. Aici, un apartament de 3-4 camere, dar în provincie, costă în jur de 150.000 de dolari. Sunt ca niște vile cu două etaje, blocuri foarte înalte nu prea sunt, decât ale marilor instituții.", a mai zis el.

Detalii despre soția lui Dragoș Dolănescu

"Melissa, soția mea, este o femeie extraordinară, m-a acceptat cu cei doi copii din relațiile anterioare. Avem împreună un fiu, pe Darius, care are 11 ani, merge le școală, e în clasa a cincea, învață foarte bine. Melissa e de profesie avocat, lucrează la un spital, ajută pacienții, le apără drepturile.", a continuat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel