Ion Dolănescu, comemorat de fiul său, la cimitir. Regretatul artist ar fi împlinit astăzi 78 de ani: ”E o zi tristă”

Data actualizării: | Data publicării:
Ionuț Dolănescu, instagram
Descriere foto: Ionuț Dolănescu, instagram

Ion Dolănescu ar fi împlinit astăzi vârsta de 78 de ani. Fiul regretatului artist a organizat o slujbă pentru tatăl său.

Ionuț Dolănescu a organizat o mică slujbă la Cimitirul Bellu, acolo  unde este înmormântat tatăl său, Ion Dolănescu. Astăzi, 25 ianuarie, regretatul interpret de muzică populară ar fi împlinit vârsta de 78 de ani. În urmă cu 13 ani, Ion Dolănescu s-a stins din viață, lăsând în urma sa multă durere. 

”E o zi tristă pentru noi că tata nu se mai află pe această lume, sunt sigur că ne surânde de acolo dintre îngeri. E o zi ca sufletul lui bun, sufletul lui cald, asta e viața, toți mergem mai devreme sau mai târziu într-acolo. Dar să zic la el că parcă a plecat prea devreme, la 65 de ani. Nu-mi vine să cred că au trecut 13 ani de la plecarea lui la cele sfinte”, a spus Ionuț Dolănescu la Antena Stars.

 

Ce i-a spus Ion Dolănescu fiului său înainte de moarte

 

 

Ionuț Dolănescu a declarat că el este cel care va duce muzica tatălui său mai departe. De asemenea, artistul a dezvăluit și vorba pe care i-a spus-o tatăl său înainte să moară. 

”Noi suntem aici să-l pomenim. Muzica lui Ion Dolănescu trăiește în sufletele românilor, sufletele noastre. Eu am această menire să-i duc cântecul mai devreme, așa cum îmi spunea chiar tatăl meu: cântecele fără moarte să le duci tu mai departe”, a mai spus Ionuț Dolănescu.

 

Totodată, fiul lui Ion Dolănescu și a Mariei Ciobanu a subliniat faptul că în fiecare an, pe 25 ianuarie, casa tatălui său era plină de invitați și rude, care îl sărbătoreau pe artist. 

”Casa din Caimatei era plină de lume, fini, rude, mari artiști. Dumnezeu să-l odihnească, iar noi să trăim să-l pomenim în continuare”, a mai spus Ionuț Dolănescu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel