Ion Dichiseanu, copleșit de emoție: „De data aceasta, primiți voi aplauzele mele”. Cum se simte actorul după cele două săptămâni petrecute în spital

Data actualizării: | Data publicării:
Ion Dichiseanu
Descriere foto: Ion Dichiseanu

Actorul Ion Dichiseanu a fost externat luni, după două săptămâni de spitalizare. Fericit că a trecut cu bine peste boală, artistul le-a transmis un mesaj emoționant celor care i-au fost alături în această încercare.  

Artistul în vârstă de 87 de ani  a fost internat pe 19 decembrie la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, cu o pneumonie severă, pe fondul imunități scăzute datorate vârstei. În momentul internării, a avut nevoie de ventilație mecanică și a fost intubat, după ce saturația de oxigen i-a scăzut la 60%. 

Din fericire, la începutul acestei săptămâni, starea de sănătate a actorului s-a îmbunătățit, iar medicii i-au dat voie să  meargă acasă.„Iubiții mei prieteni, n-am cuvinte să vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care mi le-ați purtat în ultima perioadă! Mi-au parvenit, în fiecare moment, mesajele voastre! Ele mi-au demonstrat că Dumnezeu lucrează prin oameni! Mi-au arătat, încă o dată, că rugăciunile nasc miracole! Dumnezeu a lucrat și prin intermediul echipei medicale de la Spitalul de Urgență Floreasca. N-am să nominalizez pe nimeni (lista ar fi lungă, manager, medici, asistenți, brancardieri etc.) de teamă să nu omit vreo persoană! Am să vă mărturisesc doar faptul că, la Floreasca, au loc minuni în fiecare oră, în fiecare zi! În Noul An, să vă iubească pe fiecare în parte bucuriile Lumii, iar Bunul Dumnezeu să vă arate dragostea Lui! Rămân al vostru, același actor recunoscător publicului! Vă îmbrățișez și, de data aceasta, primiți voi aplauzele mele!”, a transmis actorul pe rețelele de socializare. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel