Ion Cercel, artistul care a cântat cu Marcel Pavel în trupa Sistem, a murit: ”Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Data publicării:
Trupa Sistem, sursa facebook
Descriere foto: Trupa Sistem, sursa facebook

Doliu în lumea muzicii. Ion Cercel, membrul trupei Sistem, a decedat. Marcel Pavel este profund îndurerat.

Vestea tristă a fost dată chiar de soția artistului. Cu durere în suflet, femeia a anunțat pe rețelele de socializare că Ion Cercel nu mai este printre noi.

 

 ”Acum 28 de ani te-am întâlnit… 28 de ani fericiți și împliniți lângă omul drag și mult iubit… câtă suferință crezi că am să pot duce, dragul meu? Câte lacrimi crezi că mai am?  Sunt devastată… sufăr și te strig, dar tu nu mă mai vezi… nu mă mai auzi… ce va fi viața mea de acum… Cum am să pot trăi fără tine? Cum? Am sufletul gol… știi cât te-am iubit??? Știi cât sufăr??? Te iubesc infinit dragul meu! Nu pot vorbi la trecut de tine… vei fi mereu în inima mea… Inima mea frântă de atâta durere… Drum lin către îngeri, iubirea mea… într-o zi vom fi din nou împreună…”, a scris pe Facebook soția lui Ion Cercel.

 

Marcel Pavel: ”Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

 

Marcel Pavel și Ion Cercel au împărțit ani la rând scena, pe când făceau parte din trupa Sistem. Artistul a ținut să transmită și un ultim omagiu în memoria bunului său prieten și coleg.

 

. „Am descoperit această fotografie ce datează din vara anului 1985, cântam la barul Melody din București, în vremea aceea făcând parte din trupa Sistem și având rolul de solist vocal și baterist! Eram o trupă de artiști tineri cu dorință de afirmare, dar și cu dragoste și multă pasiune pentru muzică! Trupa era formată din (de la stânga la dreapta): Gabriel Nacu (chitară solo, chitară bas), Mihai Arthur (chitară solo și chitară armonie), eu (solist vocal și tobar), și Ion Cercel (pian și keyboards) RIP!”, a scris Marcel Pavel pe Facebook

 

P.S. Anunț cu profundă tristețe în suflet dispariția prietenului și fostului nostru coleg de trupă, pianistul Ion Cercel! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Marcel Pavel pe Facebook, în dreptul unei imagini cu regretatul artist și întreaga trupă din care făceau parte.

 

 

 

 

Cântăreața și actrița Olga Bălan și-a luat și ea rămas bun de la artist.

„O,f Doamne! A plecat dintre noi un prieten drag, un artist extraordinar, un suflet frumos, ne cunoaștem de o viață. Trebuia să ne revedem, așa rămăsese… Drum lin printre stele, Ion Cercel. Condoleanțe, Mihaela Vlad”, a scris Olga Bălan pe Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel