Ion Caramitru se află internat în spital de 3 săptămâni. Care este starea de sănătate marelui actor

Data publicării:
Ion Caramitru, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ion Caramitru, sursa foto Facebook

Ion Caramitru încă se află sub supravegherea medicilor. Când va fi externat actorul din spital?

Marele actor a fost internat de urgență în spital în urmă cu trei săptămâni din cauza unor stări febrile. Chiar dacă medicii au spus că starea lui nu este gravă și va fi externat rapid, iată că au trecut 3 săptămâni iar actorul se află încă sub supraveghere medicală. Acesta ia antibiotic pentru a trata o infecție în sânge. 


Familia actorului refuză să ofere informații despre starea lui de sănătate. Cel care a vorbit până acum despre Ion Caramitru a fost directorul general adjunct al Teatrului Național din București, Ioan Onisei. Acesta spune că marele actor va mai sta internat în spital, dar nu știe prea multe despre starea lui de sănătate. 


„Se pare că perioada sa de spitalizare va mai dura. Nu ştiu să vă dau detalii, fiindcă nu le-am primit nici eu la rândul meu. Tot ce ştiu este doar că medicii care se ocupă de soarta lui Ion Caramitru au decis să apeleze la o terapie mai lungă cu anitibiotice”, a declarat Ioan Onisei pentru playtech.ro.


Ioan Onisei a dezvăluit care este motivul pentru care Ion Caramitru a ajuns pe mâinile medicilor. 


„Ce înţeleg că s-a petrecut ţine puţin de un scenariu cu care sigur s-au confruntat şi alte persoane, fiindcă nu e vorba totuşi de o noutate absolută. Pur şi simplu, Ion Caramitru a intrat în contact cu un stafiloc, într-un anume moment, iar această bacterie a dorit exact acum să-i dea atâta bătaie de cap.


În plus, pare că a fost şi foarte puternică, fiindcă după tot felul de analize şi un tratament constant cu antibiotice, ea încă pare că are un cuvânt greu de spus”, a mai declarat Ioan Onisei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel