Ion Caramitru, internat în spital. Care este starea de sănătatea a marelui actor

Data publicării:
 Ion Caramitru, directorul TNB
Descriere foto: Ion Caramitru, directorul TNB

Ion Caramitru este internat în spital din cauza unor probleme de sănătate. Cum se simte actorul?

Ion Caramitru are probleme de sănătate serioase, așa că a ajuns de urgență la spital. Actorul va mai sta internat cel puțin patru zile pentru mai multe investigații amănunțite. 


Marele actor ar fi trebui să fie prezent la Iași la Festivalul Serile Filmului Românesc în Piața Unirii, dar totul a fost anulat din cauza problemelor sale de sănătate. 


„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (…) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (…) E în revenire, e în investigaţii medicale. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav”, a declarat Andrei Giurgia, potrivit Agerpres. 


Chiar dacă va mai sta internat câteva zile, starea lui de sănătate este una bună. Andrei Giurgia a dezvăluit că nu este vorba despre Covid-19. 


„Festivalul merge mai departe. Suntem alături de domnul Caramitru. Cu siguranţă, dacă va putea va intra în legătură directă cu noi în perioada următoare. Vom face în fiecare seară acest lucru pentru a vă transmite gândurile lui bune. Pentru noi ca organizatori este complicat să munceşti un an de zile în jurul unui personaj şi la un moment dat să se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă bucur că domnul Caramitru este bine”, a mai declarat Andrei Giurgia.


La Gala de deschidere a SFR vor fi prezenţi actriţa Maria Ploae, ambasadoarea SFR, criticul de film Irina-Margareta Nistor şi regizorul Nicolae Mărgineanu. În cadrul ediţiei din acest an a festivalului va fi prezent și actorul Horaţiu Mălăele.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel