Ioana Simion și-a cumpărat cal de ziua ei. Ilie Năstase a rămas șocat la auzul sumei colosale pe care trebuia să o dea: ”M-am dus la bancă și mi-am plătit”

Data publicării:
Ioana Năstase, sursa instagram
Descriere foto: Ioana Năstase, sursa instagram

Ioana Simion și-a cumpărat singură un cal de ziua ei. Ilie Năstase a refuzat să-i mai dea bani când a aflat ce preț are animalul.

Anul acesta, de ziua ei, Ioana Năstase și-a dorit un cadou cu totul deosebit. Soția lui Ilie Năstase este pasionată de călărit, motiv pentru care și-a dorit din tot sufletul să aibă propriul ei cal. Ilie Năstase i-a promis că îi va îndeplini această dorință, însă lucrurile au stat cu totul diferit.

Ioana Năstase a povestit că și-a propus să cumpere primul cal care se apropie de ea. Spre surprinderea tuturor, animalul care a venit la ea a fost unul dintre cele mai scumpe exemplare. Ioana Năstase și l-a dorit enorm, dar din cauza sumei colosale, Ilie Năstase a refuzat să-i mai achiziționeze animalul.

”Am plecat de acasă cu Ilie ca să-mi aleg calul, el probabil a crezut că va costa în jur de 5.000-10.000 de euro, iar eu i-am spus că primul căluț care va veni peste mine ală va fi al meu. Primul căluț care a venit către mine a fost Cezărică care era și foarte scump.

Ilie auzind prețul a spus nu. Peste 20.000 de euro. Mi-a zis că nu-ți iau femeie niciun cal că e prea scump”, a spus Ioana Simion la Antena Stars.

 

Ioana Năstase nu a putut să renunțe la calul de care s-a atașat, astfel că, s-a dus la bancă, a scos bani și, și l-a achiziționat singură. Ulterior, Ilie Năstase i-a dat înapoi jumătate din suma pe care a scos-o din buzunar pentru cadoul mult visat.

”Am venit trei zile la rând la căluț, am prins atâta drag de el, apoi a patra zi m-am dus la bancă, mi-am plătit căluțul singură. Am mers la bancă, mi-am achitat căluțul, după care l-a câteva zile s-a gândit și el să pună jumătate”, a mai spus Ioana Simion la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel