Ioana Simion, atac dur la adresa lui Ilie Năstase: "Altădată nu mai arunca cu pietre în mine, pentru că acele pietre se pot întoarce împotriva ta!"

Data publicării:
Ioana și Ilie Năstase, Facebook
Descriere foto: Ioana și Ilie Năstase, Facebook

Ioana Simion este din nou la cuțite cu soțul ei, Ilie Năstase.

Relația celor doi a fost presărată în ultima vreme de diferite scandaluri, care i-au dus, la un moment dat, în pragul divorțului. Cu toate aste, Ioana și Ilie Năstase nu au ajuns să finalizeze actele. După ce părea că lucrurile s-au mai liniștit între ei, Ioana a răbufnit din nou la adresa soțului ei. Aceasta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj dur, după ce în presă s-a speculat că a plecat de la un restaurant la care se întâlnise cu soțul ei în stare de ebrietate.

Ioana Simion, atac dur la adresa lui Ilie Năstase

Vedeta este de părere că soțul ei este vinovat de această situație. Totodată, Ioana îl acuză pe Ilie Năstase că vrea să-i denigreze imaginea. 

"Dragul meu soț,

Indiferent cât ai încerca să-mi denigrezi imaginea cu ajutorul unor prieteni jurnaliști de-ai tăi, doresc să îți aduc la cunoștință că nu veți reuși! Se pare că sunt aceleași persoane cu care ai complotat în urmă cu două săptămâni(...). O femeie în stare de "ebrietate", așa cum ați specificat, nu se va ridica singură de la masă și niciodată, indiferent că va consuma un pahar sau două, nu se va urca la volanul unei mașini din respect față de Poliția Română. Se vede clar în acea filmare stabilitatea pe care o aveam și expresia feței. Dragul meu, altădată nu mai arunca cu pietre în mine, pentru că acele pietre se pot întoarce împotriva ta. Îți mulțumesc și de această dată, pentru a-mi mai face un rău nejustificat! Nu înțeleg de unde ai atâta răutate…", este mesajul transmis de Ioana Simion, în pe contul personal de Facebook.

Ioana Năstase, șantajată emoțional de fostul tenismen, pentru a nu divorța

Ioana Năstase a fost subiectul de discuție al primelor pagini,  după ce soțul ei, Ilie Năstase, a acuzat-o pe aceasta de faptul că ar fi fugit de acasă cu două milioane de euro. Bruneta s-a arătat a fi de-a dreptul șocată, când a a auzit zvonurile împrăștiate de fostul tenismen și, spune ea, tot conflictul a pornit ca un plan de răzbunare. 

”Încă nu am apucat să discutăm, deoarece eu am preferat să plec un pic să mă liniștesc. Și nici nu vreau în perioada asta să-l văd, sincer! Vreau să mai treacă un pic timp.

Cum pot să mă acuze pe mine că am luat eu 2.000.000 (n.r. euro) și am plecat de acasă?! De fapt, el era pornit pe mine cu mai mult timp în urmă. De ce să mint! Îl simțeam, îl vedeam. Nu știu de ce, pentru că el este un om schimbător.

Acum e ok, peste două ore… nu știu să vă spun ce s-a întâmplat. De fapt, sunt foarte multe lucruri de spus, dar îmi place să-mi spăl lucrurile în familie”, a mărturisit Ioana Năstase, potrivit Fanatik.

Ilie Năstase  a dezmințit speculațiile apărute

 "Nu este declarația mea, eu nu am sunat niciun ziarist, nu am sunat pe nimeni, din contră, eu eram la tratament. M-am uitat și pe Facebook și am văzut. Cum să o denigrez pe soția mea? Cum să îi dau eu 350 de mii de euro în poșetă? Dacă o ataca cineva și i se întâmpla ceva? Este urât, este o știre falsă, dată de cineva care vrea să îmi facă rău. Că i-am luat mamei sale casă la Hârșova, că le-am luat la copii apartamente în București, nu este adevărat.", a declarat Ilie Năstase atunci pentru Antena Stars



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel