Ioana Simion a dezvăluit secretul fericirii în relația cu Ilie Năstase. Ce îi oferă bruneta soțului ei

Data publicării:
Ilie Năstase și Ioana Simion, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ilie Năstase și Ioana Simion, sursa foto Facebook

Ioana Simion și Ilie Năstase au acum o relație frumoasă, chiar dacă în trecut povestea lor de iubire a trecut prin momente tensionate. Cum reușește bruneta să mențină liniștea în căsnicia ei?

Ioana Simion și Ilie Năstase au revenit la sentimente mai bune în prezent. Chiar dacă în urmă cu doar câteva luni cei doi anunțau divorțul din cauza unui incident violent, pentru care Ioana a avut nevoie de ajutorul Poliției pentru a ieși din casa tenismenului. 


Ioana Simion spune că acum relația cu Ilie Năstase este una bună și au trecut peste incidentul neplăcut care a avut loc în urmă cu ceva timp. Bruneta a dezvăluit secretul unei căsnicii liniștite alături de Ilie Năstase. Bruneta spune că i-a oferit soțului ei libertate, iar asta le asigură liniștea în relație. 


„Eu sunt sănătoasă, sunt bine. Acum relația mea cu Ilie este una bună, bineînțeles că și înainte a fost. Mă refer la faptul că în urma discuțiilor care au avut loc, lucrurile nu au degenerat între noi. Cum îl țin lângă mine, care este secretul? Bună întrebare! I-am dat toată libertatea din lume, asta este cheia succesului, zic eu”, a declarat Ioana Năstase, potivit impact.ro.


În urmă cu câteva luni, Ioana și Ilie Năstase se aflau în centrul unui scandal de proporții. Cei doi au decis că este mai bine să se despartă, iar bruneta a intentat divorț. Chiar dacă la început, cei doi și-au adus acuzații grave, pe parcurs, Ioana și Ilei au revenit la sentimente mai pașnice. 


„Da, ați aflat corect. Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea. Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva", a declarat Ioana Năstase pentru Click! după ce a retras cerere de divorț. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel