Ioana Simion a depus actele de divorț. Primele declarații după despărțirea de Ilie Năstase: „O femeie nu merită înjosită”

Data publicării:
Ilie Năstase și Ioana Năstase, sursa facebook
Descriere foto: Ilie Năstase și Ioana Năstase, sursa facebook

Relația dintre Ioana Simion și Ilie Năstase a ajuns la final. Frumoasa brunetă a fost și a depus actele pentru divorț. 

Chiar dacă toată lumea s-ar fi așteptat ca relația dintre Ilie Năstase și frumoasa Ioana să meargă mai departe, iar lucrurile dintre ei să se limpezească, iată că bruneta a făcut un anunț șocant. Aceasta a decis să divorțeze și a mers deja la tribunal pentru a depune actele. Așa cum afirmă Ioana Simion, decizia a fost foarte atent gândită și se pare că lucrurile s-au înrăutățit după  episodul violent care ar fi avut loc în luna ianuarie. 


„Am fost și am făcut ce trebuia să fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gândit foarte bine și am ajuns la concluzia că e cel mai bine așa. Pentru că așa și-a dorit soțul meu, așa a vrut el, de ce nu știu. Așa și-a dorit (n.red. ca divorțul să aibă loc la tribunal)”, a spus Ioana Simion pentru Antena Stars.


Ioana Simion a spus că bunurile comune se vor împărți, dar nu și apartamentele luate din banii ei pentru ea și copil. 


„În cazul meu, nu este nevoie. Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc. Acele bunuri nu se vor împărți, probabil cadoul pe care mi l-a oferit. Nu știu de ce a ales această cale. Vom vedea în instanță”, a mărturisit frumoasa brunetă. 

Ioana Simion le-a dat și un sfat femeilor care se simt umilite și care nu ar trebui să mai stea lângă o persoană care nu le mai face fericite. 

„Le va fi mai greu la început, după care viața va intra pe un făgaș normal. O femeie nu merită înjosită, indiferent cine ar fi acea persoană. (...) E foarte bună starea mea de acum, sunt ok cu mine însămi că am luat decizia corectă. M-am gândit foarte bine”, a adăugat Ioana Simion. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel