Ioana și Ilie Năstase divorțează. Soția marelui sportiv a depus actele la judecătorie

Data publicării:
Ioana și Ilie Năstase, captura foto Youtube/ sursa KanalD
Descriere foto: Ioana și Ilie Năstase, captura foto Youtube/ sursa KanalD

Căsnicia Ioanei cu Ilie Năstase a ajuns la final. Cei doi au decis să divorțeze.

Recent, Ioana Năstase a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care anunța că un capitol din viața ei a luat sfârșit. Deși nu a a dat mai multe detalii, toată lumea s-a gândit că este vorba despre divorțul dintre brunetă și marele sportiv, Ilie Năstase. În urma speculațiilor, se pare că Ioana Năstase a depus anul acesta a doua acțiune de divorț, în instanță.

Potrivit Wowbiz, în urmă cu cinci zile, bruneta a mers la Judecătoria Constanța și a depus actele de divorț. Potrivit informațiilor, dosarul a intrat pe rolul secției civile ”minori și familie”, dar primul termen nu a fost, încă, fixat. Nu este prima oară când Ioana Năstase introduce acțiunea de divorț. Anul acesta, în luna martie, bruneta avea de gând să nu îi mai fie soție fostului tenismen. În luna iunie, însă, a renunțat și s-a împăcat cu acesta.

”Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că aceasta experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt, crezând si sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog, să mă înțelegeți că în această perioadă voi avea nevoie de liniște si puțină intimitate!!! Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a fost mesajul scris de Ioana pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel