Ioana și Ilie Năstase, divorțează cu scandal. Anunțul făcut de fostul mare tenismen al României

Data actualizării: | Data publicării:
Ilie Năstase și Ioana Năstase, sursa facebook
Descriere foto: Ilie Năstase și Ioana Năstase, sursa facebook

Șoc în în showbiz-ul românesc. Ioana și Ilie Năstase divorțează, după ce în vara anului trecut au făcut o nuntă ca în povești.

Ilie Năstase a ajuns în pragul celui de-al cincilea divorț, după ce fostul tenismen a agresat-o pe Ioana Năstase. Deși păreau că o să mai dea  șansă relației lor, cei doi au revenit asupra divorțului, cel puțin așa susțin persoane din anturajul lor.

Actuala soție, Ioana Simion, a mărturisit că lipsa de comunicare a dus la separare, însă adevăratul motiv ar fi traumele prin care a trecut fostul jucător de tenis. Chiar dacă a încercat să își salveze căsnicia, constănțeanca este de părere că Ilie Năstase nu poate trece peste anumite lucruri din trecut, de aici și răceala cu care tratează fiecare relație amoroasă în care este implicat.

Aceștia nu vor ajunge la notar, ci direct în instanță, fostul sportiv fiind cel care ar vrea ca procesul să aibă loc la tribunal, conform Click!.

„Da, Ioana divorțează. Mâine va depune actele de divorț. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile, însă s -u înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă. A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal. Ea nu și-a dorit să ajungă acolo, se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa", au declarat apropiații familie Năstase, conform click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel